Voor positiviteit

Voor positiviteit - Mark Verhees | Highergroundnb.org

...ste mensen meer ruimte en bewegingsvrijheid ... Positiever worden? - 12 praktische tips voor meer ... ... . Bij Xelvin ervaren we deze periode juist ook veel saamhorigheid, enthousiasme […] Tips voor positiviteit. Hieronder volgen 5 goede tips die bijdragen aan positiviteit; Doe mee met het 21 dagen experiment; Doe mee aan het experiment wat ook al genoemd stond in mijn vorige blogartikel. Als je 21 dagen lang elke dag 3 dingen opschrijft waar je dankbaar voor bent dan draagt dat bij aan je positieve mindset. Voor Positiviteit, Nijmegen. 424K likes. ... Scheurkalender 2020 - Voor Positiviteit ... . Voor Positiviteit, Nijmegen. 424K likes. De beweging voor meer positiviteit. Laten we met zijn allen voor een positieve vibe zorgen die door Nederland en Belgie gaat. Doe mee, deel en geniet. Wat een eer! Wat een eer dat ik een blog mag schrijven in de 'I love positiviteit-week'. Een prachtige week. Ik ben absoluut voor positiviteit. Dus ik doe oh zo graag mee. In deze gastblog wil ik graag iets over mezelf en mijn positieve levenshouding vertellen. Enkele jaren geleden ging ik na een heftige gebeurtenis in mijn leven mezelf vragen stellen. Heel veel vragen. Ik wilde mezelf ont ... Positiviteit gaat niet alleen om het voor jezelf fijn maken, maar ook om een ander een plezier doen. Dat kan al iets heel kleins zijn als een kaartje sturen of een complimentje geven. Of maak geld over naar een goed doel of laat eens iemand voor gaan in de supermarkt. Kleine moeite, groot plezier voor de ander én voor jou!...

INFORMATIE

AUTEUR
Mark Verhees
DIMENSIE
4,72 MB
BESTANDSNAAM
Voor positiviteit.pdf

OMSCHRIJVING

De positieve psychologie toont keer op keer aan dat persoonlijke groei een eigen keuze is. Een keuze om beperkingen los te laten, om je krachten te versterken en om meer uit je leven te halen. Zelf besloot Mark Verhees deze wetenschap op zijn eigen leven te gaan toepassen. Een prachtige openbaring. Een bijzondere ontdekkingsreis waarin hij de kracht van positieve emoties leerde te waarderen, zijn eigen passie prioriteit durfde te geven en leerde om zijn angsten los te laten. Over zijn reis gaat dit boek. De vele adviezen vanuit de positieve psychologie zijn verwerkt in krachtige en kwetsbare verhalen, aangevuld met inspirerende, positieve spreuken.Mark Verhees ontdekte zijn passie en deelt die sinds 2011 op zijn weblog www.voorpositiviteit.nl met vele duizenden volgers. Hij is een inspiratiebron voor velen, vol heerlijke positieve energie!

Wil je het boek lezen?Voor positiviteit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mark Verhees. Lezen Voor positiviteit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN