KleuterSmoeltjesSchrift

KleuterSmoeltjesSchrift - Josina Intrabartolo | Highergroundnb.org

...len van het vrolijke invuldagboek SmoeltjesSchrift, is het tijd voor een kleuter-versie! ... Het dagboek voor kleuters: KleuterSmoeltjesSchrift ... ... ... KleuterSmoeltjesSchrift € 14,50 Bestellen. Ridder Zeldenmoed € 14,50 Bestellen. De gids over prikkelverw... € 9,95 Bestellen. Anderen bekeken ook Laatst bekeken producten Meest bekeken producten check Levertijd 1 ... Dit is ons tweede boekje al dat we gebruiken. We evalueren met onze oudste van bijna 5 jaar elke dag voor het slapen. Het helpt om net wat andere verhalen te horen en in te gaan wat het kind bezighoudt. H ... bol.com | SmoeltjesSchrift 1, Josina Intrabartolo ... ... . Het helpt om net wat andere verhalen te horen en in te gaan wat het kind bezighoudt. Het KleuterSmoeltjesSchrift is ontwikkeld voor kinderen vanaf 4 jaar en die nog te jong zijn voor de andere smoeltjesschriften. Het is een klein dagboekje waarin je kan invullen hoe de dag is geweest. Je kunt ook een exemplaar winnen! ... Het Kleuter SmoeltjesSchrift: hoe was je dag? Kleuters hebben hun eigen vrolijke dagboek: het Kleuter SmoeltjesSchrift. Aan de hand van gekleurde smileys kunnen ze aangeven hoe hun dag was. Review Kleuter Smoeltjes Schrift (kleuter dagboek) van Scrivomedia. Na het avondeten nemen wij vaak gezamenlijk de dag even door. Doen jullie dat ook? Scrivo Media heeft onlangs het KleuterSmoeltjesSchrift uitgebracht... lees hier onze ervaring. Het ...

INFORMATIE

AUTEUR
Josina Intrabartolo
DIMENSIE
8,17 MB
BESTANDSNAAM
KleuterSmoeltjesSchrift.pdf

OMSCHRIJVING

Na twee succesvolle delen van het vrolijke invuldagboek SmoeltjesSchrift, is het tijd voor een kleuter-versie! Vanaf nu kunnen kleuters in dit rijk geïllustreerde boek - met behulp van kleurrijke stickers - kwijt hoe hun dag is geweest en welke emoties zij hebben gevoeld. Daarnaast is er veel ruimte om hun creativiteit de vrije loop te laten. Het KleuterSmoeltjesSchrift zorgt ervoor dat ook kleuters voortaan met een 'opgeruimd hoofd' kunnen gaan slapen.

Wil je het boek lezen?KleuterSmoeltjesSchrift in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Josina Intrabartolo. Lezen KleuterSmoeltjesSchrift Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN