Ga lekker zelf in je kracht staan

Ga lekker zelf in je kracht staan - Japke-d. Bouma | Highergroundnb.org

...cht staan : de ergste clichés op kantoor ... Ga lekker zelf in je kracht staan - Japke-D. Bouma ... ... . Aan: Typ de naam van één of meer vriend(en). Onderwerp: Bericht: Sluit venster. Boek. Auteur: Bouma, Japke-D. Inhoud: De schrijver neemt hedendaagse kantoorwoorden die eigenllijk geen ... Na haar eerdere publicaties Survivalgids voor de kantoorjungle en Uitrollen is het nieuwe doorpakken verscheen onlangs Ga lekker zélf in je kracht staan.Ze houdt op haar eigen wijze de lezers een spiegel voor. Een must have, zou je bijna zeggen. De ... Ga lekker zelf in je kracht staan: "Erg luchtig en geestig ... ... . Een must have, zou je bijna zeggen. De redactie van Taalunie:Bericht selecteerde tien clichés die ook wij te vaak in onze omgeving horen, misschien ook wel zelf gebruiken, maar na het ... Ga lekker zelf in je kracht staan. Japke-d. Bouma. Flexwerken, punten op de horizon, centraal stellen, scrummen en agile werken: we worden elke dag overspoeld door kantoorclichés op ons werk. Maar worden we daar nou beter van, vraagt Japke-d. Bouma zich af. Ga lekker zélf in je kracht staan. Japke-d Bouma. Uitgeverij Thomas Rap. 153 bladzijden. Deze embed wordt niet getoond. U heeft via cookie-instellingen gekozen om deze embed niet te tonen. Lees „Ga lekker zelf in je kracht staan de ergste clichés op kantoor" door Japke-D. Bouma verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Flexwerken, punten op de horizon, brainstormen en centraal stellen. De innovatieve kwaliteitsslagen vliegen ons om de or... Want de Engelse termen als meeting in plaats van vergaderen, en stand-up in plaats van overleggen lopen als een rode draad door Ga lekker zelf in je kracht staan. Naast de vaak grappige, letterlijke vertalingen of opvattingen van de kantoorclichés geeft Japke ook alternatieven voor deze kriebeltermen die volgens haar wel geschikt zijn voor op kantoor. Ga lekker zelf in je kracht staan. Japke-d. Bouma. Flexwerken, punten op de horizon, brainstormen en centraal stellen. De innovatieve kwaliteitsslagen vliegen ons om de oren op kantoor, maar worden we daar nou beter van, vraagt Japke-d. Bouma zich af. Is het nou wel zo goed om te durven dromen? Japke-d Bouma bundelde haar favoriete 'jeukwoorden en...

INFORMATIE

AUTEUR
Japke-d. Bouma
DIMENSIE
5,39 MB
BESTANDSNAAM
Ga lekker zelf in je kracht staan.pdf

OMSCHRIJVING

Flexwerken, punten op de horizon, brainstormen en centraal stellen. De innovatieve kwaliteitsslagen vliegen ons om de oren op kantoor, maar worden we daar nou beter van, vraagt Japke-d. Bouma zich af. Is het nou wel zo goed om te durven dromen? Werken zelfsturende teams? Moeten de neuzen eigenlijk wel dezelfde kant op? En is succes écht een keuze? Kantoorexpert Japke-d. Bouma spreekt heldere taal: stop met al die vage managementmodes! Ze rekent af met de ergste en hardnekkigste trends en laat zien hoe het ook kan op kantoor.Vroeger was de klant nog gewoon koning. Tegenwoordig "staat hij centraal' of erger nog: wordt hij "centraal gezet'. Ik weet niet waar dat is misgegaan en wie ermee begonnen is; ik weet wel dat het behoorlijk druk geworden is op Centraal. Want niet alleen de klant staat daar tegenwoordig, ook "de leerling', "de burger', "de docent', "het kind', "de verbinding' en dan was er nog dat seminar waar laatst "uw uitdaging' centraal stond. Wat een gedoe. Want er staat nooit bij hoe je al die dingen en mensen centraal krijgt, of het daar dan niet te druk wordt en over welk centrum we het dan hebben.

Wil je het boek lezen?Ga lekker zelf in je kracht staan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Japke-d. Bouma. Lezen Ga lekker zelf in je kracht staan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN