Chateaukoken voor iedereen

Chateaukoken voor iedereen - Ilja Gort | Highergroundnb.org

... iedereen van Ilja Gort (boek, gebonden, ISBN 9789082701517) ... Chateaukoken voor iedereen - Bonjour Frankrijk Shop ... . Ilja Gort en zijn wijnboerenminnares Caroline d'Hollosy wonen in hun wijnkasteel in Zuidwest-Frankrijk. Met plezier... Leuk en inspirerend, zeker voor wie de Franse flair niet van nature in het bloed zit. Bottomline: Maak er een feestje van. Altijd. Ilja Gort & Caroline d'Hollosy- Chateaukoken voor iedereen. ISBN 978-90-827015-1-7, 360 pagina's, € 24,95. Amsterdam: Slurp Publishers 2017. Ilja Gort en zijn wijnbo ... Chateaukoken voor iedereen - De online boekenwinkel ... ... . Amsterdam: Slurp Publishers 2017. Ilja Gort en zijn wijnboerenminnares Caroline d'Hollosy wonen in hun wijnkasteel in Zuidwest-Frankrijk. Met plezier koken zij dagelijks op hun eigen­wijze wijze. 'Chateaukoken': veel vis, verse groenten, weinig vlees en veel genieten in een woest romantische omgeving met goede wijn. Maar je hoeft niet in een wijnkasteel te wonen om lekker en gezond te eten, iedereen kan chateaukoken. 'Chateaukoken voor iedereen' door Ilja Gort, Caroline d' Hollosy - Onze prijs: €15,00 - Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen Chateaukoken voor iedereen. Ilja Gort en zijn wijnboerenminnares Caroline d'Hollosy wonen in hun wijnkasteel in Zuidwest-Frankrijk. Met plezier koken zij dagelijks op hun eigen-wijze wijze. 'Chateaukoken': veel vis, verse groenten, weinig vlees en veel genieten in een woest romantische omgeving met goede wijn. Het boek Chateaukoken voor iedereen, geschreven door Ilja Gort, Caroline d' Hollosy, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Productinformatie Chateaukoken voor iedereen. Ilja Gort en zijn wijnboerenminnares Caroline d'Hollosy wonen in hun wijnkasteel in Zuidwest-Frankrijk. Met plezier koken zij dagelijks op hun eigenwijze wijze. 'Chateaukoken': veel vis, verse groenten, weinig vlees en veel genieten in een woest romantische omgeving met goede wijn. Bestel Chateaukoken voor iedereen van Ilja Gort;;Caroline d' Hollosy. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 'Chateaukoken': veel vis, verse groenten, weinig vlees en veel genieten in een woest romantische omgeving met goede wijn. Maar je hoeft niet in een wijnkasteel te wonen om lekker en gezond te eten, iedereen kan chateaukoken! Ilja Gor...

INFORMATIE

AUTEUR
Ilja Gort
DIMENSIE
10,82 MB
BESTANDSNAAM
Chateaukoken voor iedereen.pdf

OMSCHRIJVING

Ilja Gort en zijn wijnboerenminnares Caroline d'Hollosy wonen in hun wijnkasteel in Zuidwest-Frankrijk. Met plezier koken zij dagelijks op hun eigenwijze wijze. 'Chateaukoken': veel vis, verse groenten, weinig vlees en veel genieten in een woest romantische omgeving met goede wijn.Maar je hoeft niet in een wijnkasteel te wonen om lekker en gezond te eten, iedereen kan chateaukoken.Met deze 352 pagina's vol rijk gedekte tafels en watertandend lekkere recepten die je makkelijk zelf kan maken, woon je in een wijnchateau en geniet je van het Franse leven als Gort in Frankrijk.

Wil je het boek lezen?Chateaukoken voor iedereen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ilja Gort. Lezen Chateaukoken voor iedereen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN