Taalkunstenaars - Stef Bos

Taalkunstenaars - Stef Bos - Stef Bos | Highergroundnb.org

... Bos. Met een voorwoord van Ali B, persoonlijke inleidingen en bijbehorende Spotify-playlist ... Stef Bos - Taalkunstenaars • Biografieboeken.nl ... . Wat ik ook wil zeggen Jij krijgt mijn woorden klein Was ik maar een dichter Dan kon ik dichter bij jou zijn . Gebonden, 160 pagina's. Taalkunstenaars: de mooiste teksten van bekende artiesten nu in boekvorm. In dit deel: de beste teksten van Stef Bos. Met een voorwoord van Ali B, persoonlijke inleidingen en bijbehorende Spotify-playlist. Wat ik ook wil zeggen Jij krijgt mijn woorden klein Was ik maar een dichter Dan kon ik dic ... STEF BOS | Tijd om te gaan leven ... . Wat ik ook wil zeggen Jij krijgt mijn woorden klein Was ik maar een dichter Dan kon ik dichter bij jou zijn . Gebonden, 160 pagina's. Stef Bos - Taalkunstenaars, Nieuw Amsterdam, Amsterdam. 160 blz. € 15,-2 Reacties. TAGS: Stef Bos; Scan deze QR Code met je mobiel. Sluiten. Volgend bericht. Nieuws: Kijkcijfers Mondo meer dan verdubbeld tot 99.000 dankzij strandbeesten. Auteur: Arjen van Meijgaard. Taalkunstenaars: de mooiste teksten van bekende artiesten nu in boekvorm. Gebonden, 160 pagina's. Met persoonlijke inleidingen en bijbehorende Spotify-playlist. Stef Bos woont en werkt zowel in Vlaanderen als in Zuid­Afrika en zijn taal is bloemrijk, vol on­Hollandse uitdrukkingen... Bij uitgeverij Nieuw Amsterdam is een bloemlezing met teksten en commentaar van Stef Bos verschenen. In de reeks 'Taalkunstenaars' schrijft Stef aan de hand van een reeks liedteksten over het schrijven zelf. Stef Bos Taalkunstenaars Recensie en informatie over de inhoud van dit boek met liedteksten van Stef Bos in de serie Taalkunstenaars Stef Bos brak begin jaren negentig door met de klassieker "Papa" en is sindsdien met regelmaat terug te vinden in de Nederlandse en Vlaamse hitlijsten. Bos woont en werkt zowel in Vlaanderen als in Zuid-Afrika en zijn taal is bloemrijk, vol on-Hollandse uitdrukkingen en woordvondsten. Taalkunstenaars Stef Bos. Nederlands | Hardcover € 15,00 + 30 punten . Op bestelling, levertermijn 2 à 3 werkdagen. Eenvoudig bestellen. V...

INFORMATIE

AUTEUR
Stef Bos
DIMENSIE
6,5 MB
BESTANDSNAAM
Taalkunstenaars - Stef Bos.pdf

OMSCHRIJVING

'Zolang niemand in Nederland betere zinnen schrijft, heeft Stef Bos hier een verantwoordelijkheid.' Ali BTaalkunstenaars: de mooiste teksten van bekende artiesten nu in boekvorm. In dit deel: de beste teksten van Stef Bos. Met een voorwoord van Ali B, persoonlijke inleidingen en bijbehorende Spotify-playlist.Wat ik ook wil zeggenJij krijgt mijn woorden kleinWas ik maar een dichterDan kon ik dichter bij jou zijnStef Bos brak begin jaren negentig door met de klassieker 'Papa' en is sindsdien met regelmaat terug te vinden in de Nederlandse en Vlaamse hitlijsten. Hij woont en werkt zowel in Vlaanderen als in Zuid-Afrika en zijn taal is bloemrijk, vol on-Hollandse uitdrukkingen en woordvondsten. In dit boek leer je Stef Bos kennen aan de hand van een selectie liedteksten, vanaf de eerste songs tot en met zijn nieuwste nummers. Hij laat zien hoe hij schrijft, wie en wat hem inspireren en biedt zo een fraaie reis door de tijd die zijn woorden een nieuwe dimensie geven. Taalkunstenaars is een serie waarin bekende Nederlandstalige artiesten hun mooiste, gevoeligste en meest bijzondere teksten bundelen. Van rappers die geraffineerd spelen met taal tot singer-songwriters die poëtische liefdesliedjes schrijven.

Wil je het boek lezen?Taalkunstenaars - Stef Bos in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stef Bos. Lezen Taalkunstenaars - Stef Bos Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN