Superjuffie 3 - Superjuffie op safari

Superjuffie 3 - Superjuffie op safari - Janneke Schotveld | Highergroundnb.org

... Juf Josje en haar klas zijn op schoolreisje naar Schiphol ... Superjuffie 3 - Superjuffie op safari | Boeken ... ... . Meester Snor gaat ook gezellig mee. Janneke schotveld heeft de volgende boeken geschreven in de serie: Superjuffie. Superjuffie, Superjuffie komt in actie, Superjuffie op safari en Superjuffie in de soep. Bekijk ook de trailer van ... Superjuffie op safari - Superjuffie, deel 3. Trefwoord(en) helden juf dierenliefde safari. Genre leesboek. Vanaf 8 jaar. Juf Josje verandert in Superjuffie als ze ... bol.com | Superjuffie 3 - Superjuffie op safari, Janneke ... ... . Vanaf 8 jaar. Juf Josje verandert in Superjuffie als ze hulpgeroep hoort van een dier in nood. Haar klas is op de hoogte van haar geheim en beschermt haar wanneer dat geheim in gevaar komt. Superjuffie 3 - Superjuffie op safari Janneke Schotveld. Hardcover € 14.50. Superjuffie 4 - Superjuffie in de soep Janneke Schotveld. Hardcover € 14.50. Superjuffie 6 - Superjuffie op kamp Janneke Schotveld. Hardcover € 14.50. Boeken tips. Bekijk de boeken tips voor meer inspiratie. Superjuffie 3 - Superjuffie op safari (Hardcover). Juf Josje en haar klas zijn op schoolreisje naar Schiphol. Meester Snor gaat ook gezellig mee. Maar... Superjuffie op safari Janneke Schotveld Het grote Superjuffie doeboek Janneke Schotveld Het nieuwe grote Superjuffie doeboek Janneke Schotveld Backcard 10 ex Superjuffie op de Zuidpool Janneke Schotveld ... Superjuffie op safari - Janneke Schotveld - Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20. Nieuw Verzenden. € 14,50 25 mei. '20. Bezoek website 25 mei. '20. BookSpot Heel Nederland Bezoek website. Toen Superjuffie op safari ging bijvoorbeeld, heb ik veel gelezen en documentaires gekeken over de Afrikaanse savanne. Maar in de jungle ben ik zelf wél ooit geweest. Het was er warm, nat en heel erg groen. Ik zag apen, geweldig mooie vogels, felgekleurde kikkertjes en de zee was warm....

INFORMATIE

AUTEUR
Janneke Schotveld
DIMENSIE
6,37 MB
BESTANDSNAAM
Superjuffie 3 - Superjuffie op safari.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serieSuperjuffie. De hockeyclub van Saar zamelt geld in voor kinderen die door een spierziekte moeite hebben met sporten. Saar doetuperjuffie moet al in actie komen en een koffer vol baby-krokodillen redden. Om te zorgen dat ze daarna ongezien weer terug kan veranderen in juf Josje, duikt Superjuffie samen met een paar leerlingen een openstaande container in. Maar dan wordt de container dichtgegooid en in een vliegtuig gezet. Ze belanden bij een groep biologen midden in Afrika. Er is geen enkel contact met de buitenwereld meer en wat nog erger is: er zijn daar stropers actief en de olifanten lopen groot gevaar... De hulp van Superjuffie is noodzakelijk, maar heeft juf Josje wel genoeg krijtjes bij zich?Dit boek maakt deel uit van de serie a href="https://www.bol.com/nl/serie/algemeen/superjuffie/9200000047934348/index.html"Superjuffie/a en is geschreven door a href="https://www.bol.com/nl/c/janneke-schotveld/2587763/"Janneke Schotveld/a, auteur van het kinderboekenweekgeschenk 2017.

Wil je het boek lezen?Superjuffie 3 - Superjuffie op safari in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Janneke Schotveld. Lezen Superjuffie 3 - Superjuffie op safari Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN