Superjuffie 1 - Superjuffie!

Superjuffie 1 - Superjuffie! - Janneke Schotveld | Highergroundnb.org

...ester Snor, de strenge directeur, te zeggen ... Superjuffie FAQ - jannekeschotveld.nl ... . Over precies 1 week komt Superjuffie! de film in de bioscoop. Ik mocht met Juf Maike mee naar de rode loper première van Superjuffie! de film. Een hele... Superjuffie 1 - Superjuffie! Foto vergroten Superjuffie 1 - Superjuffie! Art.nr: 92290. Janneke Schotveld, auteur van de Superjuffie-serie, schrijft het Kinderboekenweekgeschenk 2017! Maak kennis met de grappigste juf ooit! Juf Josje ... Janneke schotveld heeft de volgende boe ... Superjuffie 1 - Superjuffie!, Janneke Schotveld - €10.69 ... ... ... Janneke schotveld heeft de volgende boeken geschreven in de serie: Superjuffie. Superjuffie, Superjuffie komt in actie, Superjuffie op safari en Superjuffie in de soep. Bekijk ook de trailer van ... 1 Superjuffie. 1.1 De premiere; De film Superjuffie is naar het gelijknamige boek van Janneke Schotveld. Veel kinderen vinden de boeken heerlijk om te lezen en nu komt er ook een film over uit in de bioscoop. Juf Josje lijkt een doodgewone juf, maar ze blijkt iets bijzonders te kunnen. Superjuffie in cijfers. Weet jij hoeveel pratende dieren er in de film meespeelden? En hoeveel boeken zijn er eigenlijk geschreven over Superjuffie? Sleep de juiste cijfers naar de juiste zinnen. Tijdens de opnames heeft Superjuffie ? krijtjes gegeten. Er zijn ? boeken Superjuffie 1 Superjuffie 9789047514947. Koop dit boek tweedehands via booknext.nl, een marktplaats met 35.000 Boeken. Boek niet goed, stuur het terug. Superjuffie is een Nederlandse familiefilm uit 2018, geregisseerd door Martijn Smits.Het is een verfilming van het eerste deel uit de boekenreeks van Janneke Schotveld waarvoor het scenario werd geschreven door Tijs van Marle. De film beleefde na de vertoning op het Nederlands Film Festival haar première op 10 oktober 2018. Superjuffie 1 Superjuffie 9789047514947. Koop dit boek tweedehands via booknext.nl, een marktplaats met 35.000 Boeken. Boek niet goed, stuur het terug....

INFORMATIE

AUTEUR
Janneke Schotveld
DIMENSIE
5,85 MB
BESTANDSNAAM
Superjuffie 1 - Superjuffie!.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serieSuperjuffie. Juf Josje lijkt een heel gewone juf. Maar als er een dier in gevaar is, verandert ze in Superjuffie. Zodra ze een hap van haar krijtje neemt, krijgt ze superkrachten en schiet als een groene tornado door de lucht. Al snel ontdekken haar leerlingen haar gave, maar gelukkig beloven ze niets tegen de strenge directeur te zeggen. Samen verzinnen ze allerlei uitvluchten wanneer juf Josje weer eens te laat op school komt met takjes in haar haar of een eendje in haar jaszak. Ondertussen gebeuren er heel vreemde dingen in de stadsdierentuin: de directeur is plotseling vertrokken en er wordt een tijger ontvoerd. Komt Superjuffie's hulp op tijd?Dit boek maakt deel uit van de serie a href="https://www.bol.com/nl/serie/algemeen/superjuffie/9200000047934348/index.html"Superjuffie/a en is geschreven door a href="https://www.bol.com/nl/c/janneke-schotveld/2587763/"Janneke Schotveld/a, auteur van het kinderboekenweekgeschenk 2017.

Wil je het boek lezen?Superjuffie 1 - Superjuffie! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Janneke Schotveld. Lezen Superjuffie 1 - Superjuffie! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN