Retteketet! We gaan nog niet naar bed!

Retteketet! We gaan nog niet naar bed! - Harmen van Straaten | Highergroundnb.org

...er, dit boek is weer even leuk. Retteketet! We gaan nog niet naar bed! is een prachtig nieuw boek van Harmen van Straaten voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar ... Retteketet! We gaan nog niet naar bed! - Harmen van Straaten ... . Je kunt een exemplaar winnen! Retteketet! We gaan nog niet naar bed! Sterren. door Harmen van Straaten 'Ik heb geen slaap,' zegt Schaap. Ook Neushoorn is niet moe. Hij wil niet naar bedje toe. 'Laten we tikkertje doen. Wie begint?' 'Hi, hi,' lacht Schaap. Retteketet! We gaan nog niet naar bed! Harmen van Straaten . Van de maker van Hé, wie zit er op de wc! Prentenboek vol humor net voor het slapengaan. Omschr ... PDF 'Retteketet, we gaan lekker nog niet naar bed!' ... . Retteketet! We gaan nog niet naar bed! Harmen van Straaten . Van de maker van Hé, wie zit er op de wc! Prentenboek vol humor net voor het slapengaan. Omschrijving | Specificaties 'Ik heb geen slaap,' zegt Schaap. Ook Neushoorn is niet moe. Hij wil niet naar bedje toe. Get this from a library! Retteketet! : We gaan nog niet naar bed!. [Harmen van Straaten] -- Schaap en Neushoorn willlen nog niet naar bed. Ze moeten eerst nog tikkertje doen en van de trapl...

INFORMATIE

AUTEUR
Harmen van Straaten
DIMENSIE
3,9 MB
BESTANDSNAAM
Retteketet! We gaan nog niet naar bed!.pdf

OMSCHRIJVING

Van de maker van Hé, wie zit er op de wc! Prentenboek vol humor net voor het slapengaan."Ik heb geen slaap,' zegt Schaap.Ook Neushoorn is niet moe. Hij wil niet naar bedje toe."Laten we tikkertje doen. Wie begint?'"Hi, hi,' lacht Schaap. "Wie denk je dat er wint?'Retteketet! Gaan de dieren ooit naar bed?Een ondeugend voorleesverhaal voor het slapengaan waarmee je de kinderen lachend in bed krijgt. Even hilarisch als Harmen van Straatens prentenboek Hé, wie zit er op de wc?.

Wil je het boek lezen?Retteketet! We gaan nog niet naar bed! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Harmen van Straaten. Lezen Retteketet! We gaan nog niet naar bed! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN