Het voorleesboek voor de allerliefste oma!

Het voorleesboek voor de allerliefste oma! - Marianne Busser | Highergroundnb.org

...s en egel, de blote koning en de drie jongetjes ... Het voorleesboek voor de allerliefste oma! - Marianne ... ... . Maar natuurlijk komt er ook vaak een aardige opa in de verhalen voor. Een heerlijk boek waar iedereen van zal genieten! • Met hartverwarmende illustraties van Dagmar Stam • Deel zes in populaire reeks voorleesboeken Voor de allerliefste… Het voorleesboek voor de allerliefste opa! Auteurs: Marianne Busser & Ron Schröder. Een prachtige bundel voor alle opa's die hun kleinkinderen willen voorlezen én voor kinderen die graag zelf lezen. Dit boek bevat allerlei vrolijke en grappige ... Het voorleesboek voor de allerliefste oma! eBook door ... ... . Dit boek bevat allerlei vrolijke en grappige versjes en verhaaltjes van het bekende schrijversduo Marianne Busser en Ron Schröder. Geschreven bij Het voorleesboek voor de allerliefste mama!. Het is een leuk boekje voor papa en mama om voor te lezen ik had gelijk ook voor de allerliefste tante en opa besteld en de reacties op het boekje was boven verwachting goed Het voorleesboek voor de allerliefste opa!. Een prachtige bundel voor alle opa"s die hun kleinkinderen willen voorlezen én voor kinderen die graag zelf... 14-mei-2013 - Een prachtige bundel voor oma's die hun kleinkinderen graag voorlezen en ook voor kinderen die zelf graag lezen. Dit boek bevat vrolijke en gezellige versjes en verhaaltjes van het bekende schrijversdu...

INFORMATIE

AUTEUR
Marianne Busser
DIMENSIE
7,87 MB
BESTANDSNAAM
Het voorleesboek voor de allerliefste oma!.pdf

OMSCHRIJVING

Een prachtige bundel voor oma's die hun kleinkinderen graag voorlezen en ook voor kinderen die zelf graag lezen. Dit boek bevat vrolijke en gezellige versjes en verhaaltjes van het bekende schrijversduo Marianne Busser & Ron Schröder. Figuren als het mannenkoor, de ettertjes, Kobus en Kwak, en haas en egel komen terug in de verhalen. En natuurlijk komt er regelmatig een heel lieve oma in voor. Het vierde deel in de reeks voorleesboeken Voor de allerliefste... met kleurrijke illustraties van Dagmar Stam.

Wil je het boek lezen?Het voorleesboek voor de allerliefste oma! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marianne Busser. Lezen Het voorleesboek voor de allerliefste oma! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN