De Vertelsels van Baker de Bard

De Vertelsels van Baker de Bard - J.K. Rowling | Highergroundnb.org

...gruzielementen. Het zijn vijf toversprookjes die door Hermelien uit de oorspronkelijke runen zijn vertaald, geïllustreerd door J ... Uit den Ouden Doosch: J.K. Rowling - De vertelsels van ... ... .K. Rowling. De Vertelsels Van Baker De Bard (Hardcover). Bij wijze van afscheid schreef J.K. Rowling een sprookjesboekje (dat Hermelien in het laatste Potter-boek... De Vertelsels van Baker de Bard (Engels: Tales of Beedle the Bard) is een boek met kinderverhalen dat genoemd wordt in Harry Potter en de Relieken van de Dood, geschreven door J.K. Rowling. Na het uitkomen van het boek gaf Rowling zelf een in eerste instantie gelimiteerde versie uit van een boek met dezel ... De Vertelsels van Baker de Bard (echte wereld) | Harry ... ... .K. Rowling. Na het uitkomen van het boek gaf Rowling zelf een in eerste instantie gelimiteerde versie uit van een boek met dezelfde naam. Een kopie van dit werk is tijdens een veiling verkocht voor £1.95 miljoen. Eind ... De vertelsels van Baker de Bard is het boek dat Albus Perkamentus naliet aan Hermelien Griffel om Harry Potter te helpen bij het vernietigen van Voldemorts gruzielementen. Het zijn vijf toversprookjes die door Hermelien uit de oorspronkelijke runen zijn vertaald, geïllustreerd door J.K. Rowling. De vertelsels van Baker de Bard is het boek dat Albus Perkamentus naliet aan Hermelien Griffel om Harry Potter te helpen bij het vernietigen van Voldemorts gruzielementen. Het zijn vijf toversprookjes die door Hermelien uit de oorspronkelijke runen zijn vertaald, geïllustreerd door J.K. Rowling. De vertelsels van Baker de Bard is het boek dat Albus Perkamentus naliet aan Hermelien Griffel om Harry Potter te helpen bij het vernietigen van Voldemorts gruzielemente...

INFORMATIE

AUTEUR
J.K. Rowling
DIMENSIE
12,17 MB
BESTANDSNAAM
De Vertelsels van Baker de Bard.pdf

OMSCHRIJVING

Een van de zeven handgeschreven exemplaren van The Tales of Beedle the Bard werd vorig jaar geveild ten behoeve van een goed doel. Internet-boekhandel Amazon kocht het voor het recordbedrag van 2,4 miljoen euro. Na de veiling oefenden fans wereldwijd druk uit op schrijfster J.K. Rowling om De Vertelsels voor een groot publiek beschikbaar te maken.In februari 2009 verschijnt nu de Nederlandse vertaling van The Tales of Beedle the Bard. De vertelsels van Baker de Bard is het boek dat Albus Perkamentus naliet aan Hermelien Griffel om Harry Potter te helpen bij het vernietigen van Voldemorts gruzielementen. Het zijn vijf toversprookjes die door Hermelien uit de oorspronkelijke runen zijn vertaald, geïllustreerd door J.K. Rowling. Professor Albus Perkamentus voorzag de vertelsels van uitgebreide aantekeningen.J.K. Rowling schenkt de volledige opbrengsten aan de Children's High Level Group, een instelling voor onder andere kinderen die onder slechte omstandigheden in tehuizen moeten leven.

Wil je het boek lezen?De Vertelsels van Baker de Bard in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.K. Rowling. Lezen De Vertelsels van Baker de Bard Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN