Haaienkoorts

Haaienkoorts - Morten A. Strøksnes | Highergroundnb.org

...Twee vrienden, Morten Strøksnes en Hugo Aasjord, willen koste wat het kost dit iconische monster te zien krijgen, en gaan in een zodiac de oceaan op ... Recensie: Haaienkoorts. De kunst van het vangen van een ... ... . De ... Haaienkoorts is een uitgesproken boek om weer eens een keer weg te kijken van het scherm en je pagina na pagina te verwonderen. Guus Bauer. Morten A. Strøksnes - Haaienkoorts. Vertaald door Paula Stevens. Atlas Contact, Amsterdam. 288 blz. € 24,99. (foto via Wikimedia, Public domain) 2 Reacties Haaienkoorts van Morten A. Strøksnes is een avontuurlijk verslag over de zoektocht naar een grote h ... Haaienkoorts van Morten Strøksnes | Boek en recensies ... ... . (foto via Wikimedia, Public domain) 2 Reacties Haaienkoorts van Morten A. Strøksnes is een avontuurlijk verslag over de zoektocht naar een grote haai op de Noorse zee. Op grote diepte in de oceaan zwemt de Groenlandse haai, die bijna acht meter lang kan worden en meer dan een ton kan wegen. Zijn vlees is giftig voor mens en dier, in zijn blauwe ogen leven parasieten die hem halfblind maken. Haaienkoorts van Morten A. Strøksnes is een avontuurlijk verslag over de zoektocht naar een grote haai op de Noorse zee. Op grote diepte in de oceaan zwemt de Groenlandse haai, die bijna acht meter lang kan worden en meer dan een ton kan wegen. Zijn vlees is giftig voor mens en dier, in zijn blauwe ogen leven parasieten die hem halfblind maken. Haaienkoorts van Morten A. Strøksnes is een avontuurlijk verslag over de zoektocht naar een grote haai op de Noorse zee. Op grote diepte in de oceaan zwemt de Groenlandse haai, die bijna acht meter lang ...

INFORMATIE

AUTEUR
Morten A. Strøksnes
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Haaienkoorts.pdf

OMSCHRIJVING

Haaienkoorts van Morten A. Strøksnes is een avontuurlijk verslag over de zoektocht naar een grote haai op de Noorse zee. Op grote diepte in de oceaan zwemt de Groenlandse haai, die bijna acht meter lang kan worden en meer dan een ton kan wegen. Zijn vlees is giftig voor mens en dier, in zijn blauwe ogen leven parasieten die hem halfblind maken. Morten Strøksnes en zijn vriend Hugo Aasjord willen koste wat het kost dit iconische monster te zien krijgen, en gaan in een zodiac de oceaan op. De een is schrijver, de ander kunstenaar en woonachtig op het eilandje Skrova. Hun avonturen op zee worden afgewisseld met aanstekelijke overpeinzingen van Strøksnes over al het leven onder het wateroppervlak. Hij wisselt net zo gemakkelijk existentiële vragen af met een (onvrijwillige) duik in een maalstroom. Het resultaat is een zeer onderhoudend boek over de wereld onder het zoute wateroppervlak waarin mythologie, wetenschap, geschiedenis en literatuur samenkomen.

Wil je het boek lezen?Haaienkoorts in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Morten A. Strøksnes. Lezen Haaienkoorts Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN