Superjuffie 2 - Superjuffie komt in actie!

Superjuffie 2 - Superjuffie komt in actie! - Janneke Schotveld | Highergroundnb.org

...Het is zomervakantie en juf Josje verheugt zich op een paar luie weken ... Superjuffie 2 - Superjuffie komt in actie! Download PDF ePUB ... . Dan blijkt dat de burgemeester plannen heeft om het Stadspark, waar ook haar huisje staat, te vernieuwen. Hij wil de 200-jarige eik vervangen door "Nieuwe Natuur". De burgemeester is supertrots op dit technologische hoogstandje. Superjuffie 2 - Superjuffie komt in actie! van Janneke Schotveld kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Hardcover, ISBN 9789000316786. Superjuffie komt in actie! speelt moo ... Superjuffie! & Superjuffie komt in actie (deel 1 & 2 ... ... . Hardcover, ISBN 9789000316786. Superjuffie komt in actie! speelt mooi in op de huidige technologie. De burgemeester heeft een plan bedacht waarmee hij de stad op de kaart wil zetten. Een fantastische boom in het park dat echt lijkt, maar eigenlijk uit een 3D-printer is komen rollen. Superjuffie komt in actie Details Auteur: Schotveld, Janneke illustraties: Annet Schaap Van Holkema en Warendorf, mei 2012. Superjuffie is niet zomaar een juf… Als er een dier in nood is, neemt ze een hap van haar krijtje en verandert ze in Superjuffie! Zo heeft ze al heel veel dieren gered. Janneke schotveld heeft de volgende boeken geschreven in de serie: Superjuffie. Superjuffie, Superjuffie komt in actie, Superjuffie op safari en Superjuffie in de soep. Bekijk ook de trailer van ... Superjuffie komt in actie! Het is zomervakantie en juf Josje verheugt zich op een paar luie weken. Dan blijkt dat de burgemeester plannen heeft om het Stadspark, waar ook haar huisje staat, te vernieuwen. Bestel Superjuffie komt in actie! van Janneke Schotveld. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Superjuffie 2 - Superjuffie komt in actie! (eBook) Hallo! Op zoek naar een Superjuffie 2 - Superjuffie komt in actie!-boek geschreven door auteur Janneke Schotveld? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! Onderdeel van de serie Superjuffie. Juf Josje lijkt een gewone juf, maar er is iets bijzonders met haar aan de hand. Wanneer er een dier in nood is, verandert ze in Superjuffie! Superjuffie komt in actie! Het is zomervakantie en juf Josje verheugt zich op een paar luie weken. Dan blijkt dat de burgemeester plannen heeft om het Stadspark, waar ook haar huisje staat, te vernieuwen. Superjuffie 2 - Superjuffie komt in actie! Kopen. Onderdeel van de serie Superjuffie. Juf Josje lijkt een gewone juf, maar er is iets bijzonders met haar aan de hand. Wanneer er een dier in nood is, verandert ze in Superjuffie! Het is zomervakantie en juf Josje verheugt zich op een paar luie weken. Janneke Schotveld, auteur van de Superjuffie-serie, schrijft het Kinde...

INFORMATIE

AUTEUR
Janneke Schotveld
DIMENSIE
12,45 MB
BESTANDSNAAM
Superjuffie 2 - Superjuffie komt in actie!.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serieSuperjuffie. Juf Josje lijkt een gewone juf, maar er is iets bijzonders met haar aan de hand. Wanneer er een dier in nood is, verandert ze in Superjuffie! Het is zomervakantie en juf Josje verheugt zich op een paar luie weken. Dan blijkt dat de burgemeester plannen heeft om het Stadspark, waar ook haar huisje staat, te vernieuwen. Hij wil de 200-jarige eik vervangen door ‘Nieuwe Natuur'. De burgemeester is supertrots op dit technologische hoogstandje. Hoewel deze nepnatuur nauwelijks van de echte te onderscheiden is, ontdekt Superjuffie al snel dat deze giftig is. Ze heeft haar handen vol aan het redden van dieren die er per ongeluk van gegeten hebben. Hoe kan ze voorkomen dat de plannen doorgaan?Dit boek maakt deel uit van de serie Superjuffie en is geschreven door Janneke Schotveld, auteur van het kinderboekenweekgeschenk 2017.

Wil je het boek lezen?Superjuffie 2 - Superjuffie komt in actie! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Janneke Schotveld. Lezen Superjuffie 2 - Superjuffie komt in actie! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN