Politie niet betreden - Vals

Politie niet betreden - Vals - Mel Wallis de Vries | Highergroundnb.org

...r een artikel. Heb je ons nodig? We helpen je graag ... Politie niet betreden - Klem - Mel Wallis de Vries ... ... . Onze klantenservice is dag en nacht open ... Politie niet betreden - Vals van Mel Wallis de Vries kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Hardcover, ISBN 9789026128141. Over de serie Politie niet betreden. Hier vind je zinderende youngadultthrillers voor zowel jongens als meiden. Deze boeken lees je op het puntje van je stoel, zeker niet vlak voor het slapen gaan. Gruwel en puzz… lees meer Boekbeschrijving. Ond ... bol.com | Politie niet betreden - Vals, Mel Wallis de ... ... . Gruwel en puzz… lees meer Boekbeschrijving. Onderdeel van de serie Politie niet betreden. Schuld van Mel Wallis de Vries: deze jeugdthriller lees je in één adem uit. Mel Wallis de Vries won drie keer de Prijs van de Jonge Jury met haar thrillers Vals, Klem en Wreed. Politie niet betreden - jeugdthrillers van De Fontein. Volgen Volg je Niet volgen. 13 volgers Politie niet betreden ... Na het grote succes van Vals de musical zal ook Shock vanaf komend najaar in de Nederlandse theaters te zien zijn. De thrillermusical wordt gemaakt door het team vanValsenBOY 7. POLITIE NIET BETREDEN. MEL WALLIS DE VRIES Prijzen van de Jonge Jury: 2012 Vals 2014 Klem 2016 Shock 2017 Schuld 2018 Pijn 2019 Wild Filmtrailer van Vals op Youtube.com. IN THE SPOTLIGHT #2 ABIGAIL HAAS, VERRAAD Politie niet betreden - Vals is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Politie niet betreden - Vals PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Politie niet betreden - Vals Politie niet betreden - Vals Mel Wallis de Vries. Hardcover € 14.99. Politie niet betreden - Schuld Mel Wallis de Vries. Hardcover € 14.99. Boeken tips. Bekijk de boeken tips voor meer inspiratie. Leuk voor jezelf of als cadeau, hier vind je alle boeken tips. De biografie van Memphis Depay. Politie niet betre...

INFORMATIE

AUTEUR
Mel Wallis de Vries
DIMENSIE
7,59 MB
BESTANDSNAAM
Politie niet betreden - Vals.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie Politie niet betreden. Mel Wallis de Vries is de succesvolste jeugdthrillerauteur van dit moment: haar boeken zijn razend populair en worden door een grote en sterk groeiende groep fans verslonden. De verhalen zijn vlot en realistisch geschreven en spannend tot de laatste bladzijde. Mels boeken worden in verschillende landen uitgegeven. Vier vriendinnen logeren in een afgelegen vakantiehuisje, één voor één verdwijnen ze…Abby, Maud, Pippa en Feline kennen elkaar van school en zijn al jaren vriendinnen. In de kerstvakantie gaan ze naar een huisje in de Ardennen. Door het slechte weer sneeuwen ze in. Er is geen elektriciteit, het mobiele netwerk is uitgevallen en het dichtstbijzijnde huis is een paar kilometer verderop. De meiden doen er een beetje lacherig over. Maar dan verdwijnt Maud opeens na een ruzie. De overgebleven drie vriendinnen zijn bezorgd, maar denken dat Maud naar het dorp is gelopen. Als Feline ook verdwijnt én ze bloedsporen in de sneeuw vinden, maakt de bezorgdheid plaats voor angst. Pippa en Abby kunnen door het slechte weer geen kant op. De sfeer wordt steeds grimmiger en angstaanjagender. Wie heeft het op de meiden gemunt? Weten de vriendinnen eigenlijk wel alles van elkaar?

Wil je het boek lezen?Politie niet betreden - Vals in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mel Wallis de Vries. Lezen Politie niet betreden - Vals Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN