Costa Banana - Ufo-alarm

Costa Banana - Ufo-alarm - Jozua Douglas | Highergroundnb.org

...tot leider van hun planeet. Ufo-alarm is deel 4 in de serie Costa Banana van Jozua Douglas ... Costa Banana - Ufo-alarm - De Toren van Bemmel ... . Rosa en Fico krijgen een dubbelganger als kerstcadeau en ufo's willen president Pablo Fernando uitroepen tot leider van hun planeet. Ufo-alarm is het vierde deel in de supergrappige en populaire kinderboekenserie Costa Banana van Jozua Douglas, met zwart-witillustraties van Elly Hees. Er vliegen ufo's rond het paleis en president Pablo Fernando krijgt een boodschap uit de ruimte. Wezens van een verre planeet willen hem als leider. Maar dan moet hij wel een ruimtereis ... Bestaat Costa Banana echt? - Jozua Douglas ... . Wezens van een verre planeet willen hem als leider. Maar dan moet hij wel een ruimtereis maken. Ufo-alarm is deel 4 in de serie Costa Banana van Jozua Douglas. Rosa en Fico krijgen een dubbelganger als kerstcadeau en ufo's willen president Pablo Fernando uitroepen tot leider van hun planeet. Ufo-alarm is deel 4 in de serie Costa Banana van Jozua Douglas. Rosa en Fico krijgen een dubbelganger als kerstcadeau en ufo's willen president Pablo Fernando uitroepen tot leider van hun planeet. Ufo-alarm is deel 4 in de serie Costa Banana van Jozua Douglas. Rosa en Fico krijgen een dubbelganger als kerstcadeau en ufo's willen president Pablo Fernando uitroepen tot leider van hun planeet....

INFORMATIE

AUTEUR
Jozua Douglas
DIMENSIE
3,95 MB
BESTANDSNAAM
Costa Banana - Ufo-alarm.pdf

OMSCHRIJVING

Ufo-alarm is deel 4 in de serie Costa Banana van Jozua Douglas. Rosa en Fico krijgen een dubbelganger als kerstcadeau en ufo's willen president Pablo Fernando uitroepen tot leider van hun planeet.Ufo-alarm is het vierde deel in de supergrappige en populaire kinderboekenserie Costa Banana van Jozua Douglas, met zwart-witillustraties van Elly Hees.Er vliegen ufo's rond het paleis en president Pablo Fernando krijgt een boodschap uit de ruimte. Wezens van een verre planeet willen hem als leider. Maar dan moet hij wel een ruimtereis maken. De president vindt het geweldig, maar Rosa heeft haar twijfels. Wie zijn deze wezens eigenlijk, en zijn ze wel te vertrouwen?

Wil je het boek lezen?Costa Banana - Ufo-alarm in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jozua Douglas. Lezen Costa Banana - Ufo-alarm Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN