Tuurlijk schatje

Tuurlijk schatje - Jasper Rombout | Highergroundnb.org

...zelf niet, maar een... Rombout Tuurlijk schatje 07-09-15 14:09 Pagina 6 Een gewaarschuwd man - een man mét dit boekje dus - telt voor twee ... Recensie: 'Tuurlijk schatje' van Jasper Rombout - KROOST ... . Er zijn proeven mee gedaan. Geef een hond volkomen onverwacht een schok en na een keer of tien ligt hij alleen nog jankend op zijn rug, in blinde paniek wachtend op wat komen gaat. Maar als een belletje rinkelt, vlak voor elke Jasper Rombout (35) is man. Daarnaast is hij oud-Parooljournalist, debatleider, copywriter en hoofdredacteur van de schoolkrant van (stief)dochter Jade (11). Toen zijn vrouw zwanger was van hun dochter Moos hield Jasper 9 maanden lang aantekeningen bij. Dat leidde tot de geboorte van Tuurlijk S ... Tuurlijk schatje kopen - Tuurlijk Schatje ... . Toen zijn vrouw zwanger was van hun dochter Moos hield Jasper 9 maanden lang aantekeningen bij. Dat leidde tot de geboorte van Tuurlijk Schatje. 'Tuurlijk schatje' is een boek door een vent, voor een vent. Het testosteron spat van de pagina's, maar ook de liefde en waardering die hij voelt voor zijn vriendin. Dat maakt het allemaal goed in balans. Zet maar op het lijstje voor Sinterklaas zou ik zeggen. Jasper Rombout & Tuurlijk Schatje. 292 likes. Jasper Rombout (35) is oud-journalist van Het Parool, huidig columnist bij Ouders van Nu en auteur van hét boek voor aanstaande vaders: Tuurlijk Schatje Pak het boek 'Tuurlijk schatje' van Jasper Rombout er maar bij. Elke dag even lezen Met een indeling die gebaseerd is op de zwangerschapsweken ontstaat er een soort dagboekje waarin je dagelijks even kunt lezen. Elke week is hetzelfde opgebouwd waarbij je op maandag ingaat op de 'papa', ... Tuurlijk schatje. Ze zou maar ineens zwanger zijn, je vriendin, vrouw of Tinderdate van een paar weken terug. Wat nu? Ik heb natuurlijk wel eens gezien hoe aanstaande vaders omgaan met de transformatie naar vader op televisie maar een expert was ik natuurlijk niet. Must have app - 'Tuurlijk schatje' Natuurlijk is jouw partner ook een beetje zwanger. Daarom hebben we deze week een speciale 'Vader in spé'-app voor je partner. De app biedt: 295 korte verhalen (met een clou, dank je), voor elke dag van de zwangerschap één. Pak je ook nog wat kennis mee. Meisje ook blij. Jasper Rombout (35) is man. Daarnaast is hij oud-Parooljournalist, debatleider, copywriter en hoofdredacteur van de schoolkrant van (stief)dochter Jade (11). Toen zijn vrouw zwanger was van hun dochter Moos hield Jasper 9 maanden lang aantekeningen bij. Dat leidde tot de geboorte van Tuurlijk Schatje. Oud Parooljournalist Jasper Rombout (35, vader van een dochter van anderhalf) schreef recent Tuurlijk Schatje, een hilarisch én integer zwangerschapsboek voor de aanstaande vader. De kersverse papa-goeroe (om met Aaf Brandt Corstius te spreken) destilleerde uit zijn boek een top 10 van dingen die de aanstaande vader écht in zijn oren moet knopen....

INFORMATIE

AUTEUR
Jasper Rombout
DIMENSIE
4,21 MB
BESTANDSNAAM
Tuurlijk schatje.pdf

OMSCHRIJVING

DE ZWANGERSCHAP. 294 TOTAAL BIZARRE DAGEN.GA ER MAAR AANSTAAN, ALS MAN DAN.Je meisje is zichzelf niet, maar een hormonale toverbal die telkens van kleur verschiet – en geen idee wanneer in welke kleur precies. Maandag de stralend zwangere, donderdag het chagrijn op oorlogspad. Dit boek geeft jou als aanstaande vader de nodige houvast. Jij weet straks precies wanneer je beter kunt duiken, en wanneer je even extra lief moet zijn. Welke weken hetzwaarst zijn, en wanneer ze je ineens zal bespringen. En wanneer het gevolg (het kind) groter is dan de oorzaak (je lid). Pak je ook nog wat kennis mee. Meisje ook blij.Jasper Rombout (35) is man. Daarnaast is hij oud-Parooljournalist, debatleider, copywriter en hoofdredacteur van de schoolkrant van (stief)dochter Jade (11). Toen zijn vrouw zwanger was van hun dochter Moos hield Jasper 9 maanden lang aantekeningen bij. Dat leidde tot de geboorte van Tuurlijk Schatje.

Wil je het boek lezen?Tuurlijk schatje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jasper Rombout. Lezen Tuurlijk schatje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN