Lastige ouders, moeilijke leerlingen

Lastige ouders, moeilijke leerlingen - Hans Kaldenbach | Highergroundnb.org

...ehandicaptenzorg zal er veel herkenning en inzicht zijn ... Lastige ouders, moeilijke leerlingen - Hans Kaldenbach ... ... . Door de professionele aanpak van de makers is het theaterstuk tevens geschikt voor theaterliefhebbers zonder directe affiniteit met het onderwerp. Koop Lastige ouders, moeilijke leerlingen (9789044642940) je van Kaldenbach, H. Lastige ouders, moeilijke leerlingen. Hans Kaldenbach - Paperback / softback - 232 pagina's. Details U hebt als leraar steeds vaker last van veeleisende ouders. Ze kiezen soms blind partij voor hun kind. Ze verwach ... Lastige ouders, moeilijke leerlingen (9789044642940 ... ... . Ze kiezen soms blind partij voor hun kind. Ze verwachten dat u meteen tijd voor ze hebt en ze willen dat u onmiddellijk in actie komt. Lastige ouders, moeilijke leerlingenuitgeverij: prometheusisbn: 9789044642940u hebt als leraar steeds vaker last van veeleisende ouders. Ze kiezen soms blind partij voor hun kind. Ze verwachten dat u Lastige ouders, moeilijke leerlingen 99 tips. Hans Kaldenbach . U hebt als leraar steeds vaker last van veeleisende ouders. Ze kiezen soms blind partij voor hun kind. Ze verwachten dat u meteen tijd voor ze hebt en ze willen dat u onmiddellijk in actie komt. Uw ... Bestel Lastige ouders, moeilijke leerlingen van Hans Kaldenbach. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Lastige ouders, moeilijke leerlingen; €8,99 . ISBN 9789044642957 Uitgever Prometheus Druk vanaf 1e Verschenen 02-10-2019 Taal Nederlands Bindwijze Ebook EPUB Rubriek Sociologie. Lastige ouders, moeilijke leerlingen Hans Kaldenbach. U hebt als leraar steeds vaker last van ... Lastige ouders, moeilijke leerlingen. 99 tips. U hebt als leraar steeds vaker last van veeleisende ouders. Ze kiezen soms blind partij voor hun kind. Ze verwachten dat u meteen tijd voor ze hebt en ze willen dat u onmiddellijk in actie komt. Uw vakmanschap bepaalt of het contact met dat type ouders gaat escaleren. Vergelijken - Lastige ouders, moeilijke leerlingen - Boek Hans Kaldenbach (9044642944) ISBN: 9789044642940 - Het Boek Lastige ouders, moeilijke leerlingen (9044642944) geschreven door Hans Kaldenbach bestel je op bruna.nl! U hebt als leraar steeds… Naast het boek 'Lastige ouders, moeilijke leerlingen' is hij ook de auteur van andere succesvolle boeken: Korte lontjes. 99 tips voor het omgaan met jongeren in de klas (16de druk), Respect! 99 tips voor het omgaan met jongeren in de straatcultuur (37ste druk), Machomannetjes. 99 tips om de straatcultuur terug te dringen uit uw school (15de druk), en Doe maar gewoon. 99 tips voor het omgaan ... Bestel Lastige ouders, moeilijke leerlingen Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Lastige ouders, moeilijke leerlingen Hans Kaldenbach. € 15,00 Inclusief BTW. Op werkdagen voor 23:00u be...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Kaldenbach
DIMENSIE
8,30 MB
BESTANDSNAAM
Lastige ouders, moeilijke leerlingen.pdf

OMSCHRIJVING

U hebt als leraar steeds vaker last van veeleisende ouders. Ze kiezen soms blind partij voor hun kind. Ze verwachten dat u meteen tijd voor ze hebt en ze willen dat u onmiddellijk in actie komt. Uw vakmanschap bepaalt of het contact met dat type ouders gaat escaleren. U gaat in dit boek veel valkuilen herkennen en u krijgt tientallen helpende tips.Een vader komt boos de school binnen. Ik steek meteen mijn hand uit: Ik zie dat er iets belangrijks is, gaat u zitten, wilt u koffie? Suiker en melk?De tweede helft van dit boek beschrijft de paniek van uitstekende leraren die "het opeens niet meer kunnen'. Meisje: Van andere leraren mag dat wél. U: Wat lastig voor je. Onthoud maar dat het van mij niet mag.Hoe gaat u om met verwende, ontregelde, brutale leerlingen? Wat doet u als u méérdere druktemakers in de klas hebt? Hans Kaldenbach is ook de auteur van andere succesvolle boeken: Korte lontjes. 99 tips voor het omgaan met jongeren in de klas (16de druk), Respect! 99 tips voor het omgaan met jongeren in de straatcultuur (37ste druk), Machomannetjes. 99 tips om de straatcultuur terug te dringen uit uw school (15de druk), en Doe maar gewoon. 99 tips voor het omgaan met Nederlanders (51ste druk).Hij geeft trainingen, altijd met een acteur, ook bij u op school.Laat u verrassen. Dit is een smulboek.

Wil je het boek lezen?Lastige ouders, moeilijke leerlingen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Kaldenbach. Lezen Lastige ouders, moeilijke leerlingen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN