Kapitein Onderbroek 1 - De avonturen van Kapitein Onderbroek

Kapitein Onderbroek 1 - De avonturen van Kapitein Onderbroek - Dav Pilkey | Highergroundnb.org

...Deze rebelse en ondeugende comedy voor het hele gezin vertelt het verhaal van twee fantasierijke lolbroeken, Sjors en Harold ... Kapitein Onderbroek (Dav Pilkey): bestel nu en start ... ... . Kapitein Onderbroek: Het Eerste Grote Avontuur (2017) Dreamworks ... Met deze ring kunnen Harold en Sjors meneer Krupp laten denken dat hij Kapitein Onderbroek is, de superheld waar de twee samen in hun boomhut de meest coole stripboeken over maken. ... Kapitein Onderbroek barst van de perfect ingekopte - ja, ja... daar komt ie! ... De avonturen van Kapitein Onderbroek is het eerste deel in de supergrappige graphicnovelserie van Dav ... Graphic Novels Kapitein Onderbroek | Graphic Novels ... ... daar komt ie! ... De avonturen van Kapitein Onderbroek is het eerste deel in de supergrappige graphicnovelserie van Dav Pilkey. Volledig in kleur, voor kinderen vanaf 8 jaar. Bekend van de succesvolle Netflix-serie en film. Dit is méér dan onderbroekenlol! Sjors en Harm halen altijd kattenkwaad uit. DreamWorks Animation's Kapitein Onderbroek: het eerste grote avontuur is gebaseerd op de succesvolle boekenserie en wereldwijde sensatie. Deze rebelse en ondeugende komedie voor het hele gezin ... In De avonturen van Kapitein Onderbroek (deel 1) lees je over hun eerste avontuur met Kapitein Onderbroek. Hoe is Kapitein Onderbroek ontstaan? Wat vind je van Sjors en Harold? De meningen verschillen. Hun leraren en schoolhoofd zouden ze graag van school af willen sturen. De Avonturen Van Kapitein Onderbroek Beursmanager Irene Dros verlaat jachtbouw-vakbeurs METSTRADE voor 'een nieuwe uitdaging' - Met een 8.7 bezoekerswaardering in 2019, kan ik met een trots gevoel terugkijken en mij vol richten op een nieuw avontuur....

INFORMATIE

AUTEUR
Dav Pilkey
DIMENSIE
9,88 MB
BESTANDSNAAM
Kapitein Onderbroek 1 - De avonturen van Kapitein Onderbroek.pdf

OMSCHRIJVING

De avonturen van Kapitein Onderbroek is het eerste deel in de supergrappige graphicnovelserie van Dav Pilkey. Volledig in kleur, voor kinderen vanaf 8 jaar. Bekend van de succesvolle Netflix-serie en film.Dit is méér dan onderbroekenlol! Sjors en Harm halen altijd kattenkwaad uit. Als ze met hun grappen een rugbywedstrijd op school in het honderd laten lopen, gaat het goed mis. De directeur blijkt met bewakingscamera's alles opgenomen te hebben en chanteertze daarmee. Sjors en Harm moeten de meest vervelende klussen opknappen, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Maar de jongens nemen wraak met een hypnose-ring. Ze veranderen de directeur in Kapitein Onderbroek, die als een soort Superman allerlei heldendaden verricht.Dit boek bevat veel illustraties, met als extra's een strip over de avonturen van Kapitein Onderbroek en een heuse flap-o-rama, waarbij je door een bladzijde te bewegen een echte animatie krijgt!

Wil je het boek lezen?Kapitein Onderbroek 1 - De avonturen van Kapitein Onderbroek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dav Pilkey. Lezen Kapitein Onderbroek 1 - De avonturen van Kapitein Onderbroek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN