Timo en de oppasninja 1 - Timo en de oppasninja

Timo en de oppasninja 1 - Timo en de oppasninja - Lisa Boersen | Highergroundnb.org

...want oma past graag op Timo. Maar ja… die ligt nu in het ziekenhuis met een gebroken knie ... Timo en de Oppasninja - Leesbevordering in de klas ... . En dat nog wel net nu het vakantie is, en Timo dus thuis is. Er moet echt iemand op hem passen. Timo en de Oppasninja. Nicole Verbeke, 19 januari 2017 . De vakantie van Timo staat voor de deur. Zijn mama is stewardess en als ze voor haar werk weg moet, komt oma altijd babysitten. Dit keer is er echter een probleem: oma heeft een ongelukje gehad en ligt in het ziekenhuis. Samen zoeken ze ... Een nieuwe serie van Lisa Boersen 'Timo en de oppasninja' is het eers ... Ontdek het sentiment voor Timo en de oppasninja 1 - Timo ... ... . Samen zoeken ze ... Een nieuwe serie van Lisa Boersen 'Timo en de oppasninja' is het eerste deel van een splinternieuwe serie voor kinderen vanaf een jaar of 8: ontzettend grappig, spannend en leuk om te lezen. De boeken zijn geschreven door Lisa Boersen, die al eens werd bekroond met de Kinder- en Jeugdjuryprijs Vlaanderen. Timo en de oppasninja - Timo en de oppasninja van Lisa Boersen (boek, gebonden, ISBN 9789025761554). Gek op ninja's? 'Timo en de oppasninja' is een cool kinderboek over een ninja die komt oppassen. Als dat maar goed... Een nieuwe serie van Lisa Boersen 'Timo en de oppasninja' is het eerste deel van een splinternieuwe serie voor kinderen vanaf een jaar of 8: ontzettend grappig, spannend en leuk om te lezen. De boeken zijn geschreven door Lisa Boersen, die al eens werd bekroond met de Kinder- en Jeugdjuryprijs Vlaanderen. Een nieuwe serie van Lisa Boersen 'Timo en de oppasninja' is het eerste deel van een splinternieuwe serie voor kinderen vanaf een jaar of 8: ontzettend grappig, spannend en leuk om te lezen. De boeken zijn geschreven door Lisa Boersen, die al eens werd bekroond met de Kinder- en Jeugdjuryprijs Vlaanderen. Timo en de oppasninja 1 - Timo en de oppasninja is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Timo en de oppasninja 1 - Timo en de oppasninja PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Timo en de oppasninja 1 - Timo en de oppasninja...

INFORMATIE

AUTEUR
Lisa Boersen
DIMENSIE
4,85 MB
BESTANDSNAAM
Timo en de oppasninja 1 - Timo en de oppasninja.pdf

OMSCHRIJVING

Gek op ninja's? 'Timo en de oppasninja' is een cool kinderboek over een ninja die komt oppassen. Als dat maar goed gaat...Ninja Yushi komt oppassenTimo's moeder is stewardess en is veel van huis. Normaal gesproken komt oma oppassen, maar die ligt met een gebroken heup in het ziekenhuis. Even lijkt het erop dat Timo een week lang met de strenge buurvrouw zit opgescheept, maar gelukkig weet oma een betere oplossing - een au pair. Toevallig heeft het bureau er op korte termijn eentje beschikbaar: een Japanse jongen, en hij spreekt nog Nederlands ook! Maar al gauw wordt duidelijk dat Yushi geen gewone oppas is... Een nieuwe serie van Lisa Boersen'Timo en de oppasninja' is het eerste deel van een splinternieuwe serie voor kinderen vanaf een jaar of 8: ontzettend grappig, spannend en leuk om te lezen. De boeken zijn geschreven door Lisa Boersen, die al eens werd bekroond met de Kinder- en Jeugdjuryprijs Vlaanderen. De coole illustraties zijn van Edwin Rhemrev. Hiiiii-ya!

Wil je het boek lezen?Timo en de oppasninja 1 - Timo en de oppasninja in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lisa Boersen. Lezen Timo en de oppasninja 1 - Timo en de oppasninja Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN