Stad vol ballonnen

Stad vol ballonnen - Femke van der Laan | Highergroundnb.org

... over het eerste jaar na het overlijden van haar man, Eberhard van der Laan, de oud - Burgemeester van Amsterdam ... Stad vol ballonnen door Femke van der Laan (gebonden ... ... . Een stad vol ballonnen, is een boek dat je zonder weg te leggen uit leest. Alles is zo levendig beschreven, je voelt de liefde van dit gezin, maar ook voel je het verdriet om een dierbare die er niet meer is, het gemis, ja het is zo echt geschreven dat je ook dat voelt. Stad vol ballonnen. Femke van der Laan. Femke van der Laan schreef een jaar lang wekelijks in Het Parool over haar leven in de sta ... Femke van der Laan Stad vol ballonnen Recensie en Informatie ... . Femke van der Laan. Femke van der Laan schreef een jaar lang wekelijks in Het Parool over haar leven in de stad na de dood van haar echtgenoot Eberhard, de burgemeester van Amsterdam. Stad van ballonnen is een liefdevolle en ontroerende schets van rouw in het dagelijks leven. Stad vol ballonnen Femke van der Laan. € 15,00 Inclusief BTW. Op werkdagen voor 23:00u besteld, volgende (werk)dag thuisbezorgd + In winkelmand. Op verlanglijstje; Verkrijgbaar in. Hardback . Ebook . Gratis ophalen in onze winkel U ontvangt van ons bericht wanneer u uw bestelling kunt ophalen. www.hoornseboekhandel.nl Te gast: Femke van der Laan, Van onschatbare waarde, Petra Possel, Jandino Asporaat, Anna Gimbrere en Yamato Drummers. Jeroen Vullings bespreekt 'Stad vol ballonnen' van Femke van der Laan . zaterdag 6 april 2019, 10:04 uur Stad vol ballonnen : een jaar van rouw Auteur Femke Van der Laan. Taal Nederlands Uitgever Amsterdam: Nieuw Amsterdam, 2019 155 p. ISBN 9789046825709 (hardback) Technische weergave. Besprekingen. NBD Biblion; F.M. Boon . De weduwe van de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan vertelt in ......

INFORMATIE

AUTEUR
Femke van der Laan
DIMENSIE
4,22 MB
BESTANDSNAAM
Stad vol ballonnen.pdf

OMSCHRIJVING

Al die herinneringen die zo aanwezig zijn dat ze wel zichtbaar moeten zijn. Als een grote ballon die met een touwtje aan mijn pols vastzit. Eentje die ik overal mee naartoe sleep. De stad is vol ballonnen. Met touwtjes vastgemaakt aan polsen.Femke van der Laan schreef een jaar lang wekelijks in Het Parool over haar leven in de stad na de dood van haar echtgenoot Eberhard, de burgemeester van Amsterdam. Haar columns werden talloze keren gelezen en gedeeld. Stad vol ballonnen is een liefdevolle en ontroerende schets van rouw in het dagelijks leven.

Wil je het boek lezen?Stad vol ballonnen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Femke van der Laan. Lezen Stad vol ballonnen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN