Mijn echofoto's | baby echo boekje | Koosje Design

Mijn echofoto's | baby echo boekje | Koosje Design - Koosje Design | Highergroundnb.org

...her.nl „De wetenschappers Lüning en Vahrenholt verzamelen historische bronnen die informatie geven over de temperatuur in de periode 1000-1200 ... Voetbalzone - Laatste voetbalnieuws ... . Elke bron wordt gekoppeld aan de bijbehorende ... Vind het perfecte treinticket voor je reis met onze handige reisplanner. Koop je ticket online met je favoriete betaalmethode en vermijd wachtrijen. WRTS is het gratis leerplatform voor jou om makkelijker en sneller woordjes en begrippen te leren. Met WRTS leer jij waar en wanneer je wil. Speelgoed en games koop je voordelig en snel bij Intertoys! Kijk snel voor de nieuwste en beste speel ... Leer woordjes makkelijk & snel met WRTS.nl. Maak een ... ... . Met WRTS leer jij waar en wanneer je wil. Speelgoed en games koop je voordelig en snel bij Intertoys! Kijk snel voor de nieuwste en beste speelgoed acties en aanbiedingen. Gratis verzending vanaf €30. 1 Verricht een kweek met resistentiebepaling in de volgende situaties: . Tweemaal therapiefalen bij een cystitis bij gezonde, niet-zwangere vrouwen. Eenmaal therapiefalen bij een cystitis bij kwetsbare ouderen. Cystitis bij patiënten die antibiotische profylaxe gebruiken i.v.m. recidiverende urineweginfecties Voetbalzone.nl is de grootste onafhankelijke voetbalwebsite van Nederland en heeft gemiddeld 3,5 miljoen unieke bezoekers en 200 miljoen paginaweergaves per maand. Expand your Outlook. We've developed a suite of premium Outlook features for people with advanced email and calendar needs. A Microsoft 365 subscription offers an ad-free interface, custom domains, enhanced security options, the full desktop version of Office, and 1 TB of cloud storage. Ontdek Zeeland met korting tot wel 90%! De leukste Restaurant, Wellness en Theater deals koop je op Social Deal. 9+ Beoordeling Profiteer nu van de deals! Het laatste nieuws het eerst op NU.nl. In India was zondag een zonsverduistering te zien. De derde zonsverduistering van het jaar is...

INFORMATIE

AUTEUR
Koosje Design
DIMENSIE
11,62 MB
BESTANDSNAAM
Mijn echofoto's | baby echo boekje | Koosje Design.pdf

OMSCHRIJVING

Eindelijk een boekje om alle echo's van de zwangerschap in te bewaren! Heb jij er ook zoveel en liggen die maar te verstoffen ergens? Zonde! Want in dit inbulboekje kun je maar liefst 26 echo's plakken en in het kort iets schrijven over de echo. Ook kun je vertellen wanneer je wist dat je zwanger was en wat je dacht toen je de positieve test zag. Er zitten zes zelf in te vullen pagina's in, gebruik deze bijvoorbeeld voor mooie buikfoto's. En aan het einde van het boekje vul je de geboortegegevens van je kleine in: naam, geboortedatum en tijd, lengte en gewicht. Vertel hier ook iets over hoe de bevalling was. Op de allerlaatste pagina schrijf je een lief berichtje aan je baby, bijzonder voor later. Zoek je nog een leuk cadeautje voor een aanstaande mama? Zeker weten dat ze hier heel blij mee zal zijn!Blijven er pagina's leeg omdat je minder echo's hebt dan het aantal echo pagina's in dit boekje? Dan knip je deze pagina's er gewoon uit! Let wel op de voor- en achterkant van de pagina's die je er uit haalt.Voor de omslag kun je kiezen uit zes verschillende kleuren bloemen: geel, blauw, rood, oranje, paars en roze. Nadat je bestelling is geplaatst neem ik contact met je op voor je keuze!

Wil je het boek lezen?Mijn echofoto's | baby echo boekje | Koosje Design in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Koosje Design. Lezen Mijn echofoto's | baby echo boekje | Koosje Design Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN