Laura H.

Laura H. - Thomas Rueb | Highergroundnb.org

...Handelsblad uitgeroepen tot Boek van het jaar ... Wat bezielde Laura H., het kalifaatmeisje uit Zoetermeer? ... . Laura H. (Paperback). In de zomer van 2016 wordt buiten het kalifaat van Islamitische Staat een jonge vrouw aangetroffen, rennend door de woestijn met... Laura uit Zoetermeer wordt Laura H., de bekendste Syriëganger van Nederland. Om dit opzienbarende verhaal te vertellen zijn er nu een boek (te koop op deze pagina) en een podcast. Over het boek Het boek volgt Laura's spoor tot in Irak. Laura H. uit Zoetermeer denkt na over haar ... 'Laura H. - de podcast' door SCHIK — Laura H. ... . Laura H. uit Zoetermeer denkt na over haar toekomst. Wat moet ze bijvoorbeeld doen bij sollicitaties? Het etiket kalifaatmeisje blijft waarschijnlijk voor de rest van haar leven op haar geplakt. Laura H., de Zoetermeerse die trouwde met een jihadist en terugkeerde uit het kalifaat, heeft een vergoeding gekregen voor het interview met haar in het tv-programma Mensen met M op Eerste ... Lees „Laura H. Het kalifaatmeisje uit Zoetermeer" door Thomas Rueb verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. In de zomer van 2016 wordt buiten het kalifaat van Islamitische Staat een jonge vrouw aangetroffen, rennend door de woes... Listen to Laura H. - de podcast on Spotify. Een nieuwe podcast door SCHIK, bekend van 'Bob'. | In de zomer van 2016 wordt buiten het kalifaat van Islamitische Staat een jonge vrouw aangetroffen, rennend door de woestijn met twee kleine kinderen. Ze heet Laura, zegt ze, en ze komt uit 'Sweet Lake City'. Ze is ontsnapt, huilt, wil naar huis. Echtgenoot Laura H. opgepakt in Irak IS strijder Ibrahim I., de echtgenoot van Laura H., tijdens zijn gevangenneming. Het beeld is gemaakt door de Iraakse journalist Amer al-Wa'elly....

INFORMATIE

AUTEUR
Thomas Rueb
DIMENSIE
9,34 MB
BESTANDSNAAM
Laura H..pdf

OMSCHRIJVING

In de zomer van 2016 wordt buiten het kalifaat van Islamitische Staat een jonge vrouw aangetroffen, rennend door de woestijn met twee kleine kinderen. Ze heet Laura, zegt ze, en ze komt uit "Sweet Lake City'. Ze is ontsnapt, huilt, wil naar huis. Terug naar Zoetermeer – waar haar vader wacht, die een reddingsactie had opgezet met schimmige privémilitairen. Op Schiphol wordt Laura gearresteerd. Ze zou zijn gestuurd door IS om een aanslag te plegen. En waar is Ibrahim, de knappe jihadist voor wie ze alles opgaf? Laura uit Zoetermeer wordt Laura H., de bekendste Syriëganger van Nederland. Thomas Rueb volgde Laura's spoor tot in Irak. Hij recon­strueerde haar bekering, ijzingwekkende leven in het kalifaat en haar met vragen omgeven terugkeer. Dit is het verhaal van een meisje dat haar geluk zocht in een nachtmerrie. Van een vader die alles doet voor zijn kind. En van een land dat worstelt met de vraag: wanneer ben je een terrorist?

Wil je het boek lezen?Laura H. in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thomas Rueb. Lezen Laura H. Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN