Het dikke kriebelbeestjesboek

Het dikke kriebelbeestjesboek - Marianne Busser | Highergroundnb.org

...jes en weetjes over insecten en andere kleine kriebelbeestjes ... Het dikke kriebelbeestjesboek | Leesvink ... . Zowel kinderen als volwassenen zullen zich verwonderen over alle bijzondere dingen die zich in de natuur afspelen. Het dikke kriebelbeestjesboek | ISBN 9789048848508 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het dikke kriebelbeestjesboek heeft een vrolijke en speelse lay-out, waardoor het boek erg aantrekkelijk is om door te bladeren. Het boek is opgedeeld in verschillende delen, de beestjes z ... Het dikke kriebelbeestjesboek, Marianne Busser - Hardback ... ... . Het boek is opgedeeld in verschillende delen, de beestjes zijn in groepen ingedeeld en worden zo één voor één aan je voorgesteld. Aan elk diertje zijn twee pagina's gewijd. Het dikke kriebelbeestjesboek. Bekijk alles van Marianne Busser. ISBN. 9789048848508. Laat als eerste een recensie achter. Aantal. Tijdelijk niet op voorraad - reserveer een exemplaar. Verwacht vanaf: 16-06-2020. Reserveer nu Lees „Het dikke kriebelbeestjesboek" door Marianne Busser verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Een grappig en leerzaam boek met daarin heel veel versjes en...

INFORMATIE

AUTEUR
Marianne Busser
DIMENSIE
8,41 MB
BESTANDSNAAM
Het dikke kriebelbeestjesboek.pdf

OMSCHRIJVING

Een grappig en leerzaam boek met daarin heel veel versjes en weetjes over insecten en andere kleine kriebelbeestjes. Zowel kinderen als volwassenen zullen zich verwonderen over alle bijzondere dingen die zich in de natuur afspelen. Want wie wist er bijvoorbeeld dat een huisvlieg proeft met zijn pootjes? Of dat een hommel zichzelf warm kan bibberen als hij het koud heeft?

Wil je het boek lezen?Het dikke kriebelbeestjesboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marianne Busser. Lezen Het dikke kriebelbeestjesboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN