Het vastendieet

Het vastendieet - Michael Mosley | Highergroundnb.org

... daarom is dit dieet ook goed vol te houden ... bol.com | Het vastendieet (ebook), Mimi Spencer ... ... . Op de dagen dat er gedieet moet worden, mag je 800 kilocalorieën eten. Dat geldt voor zowel de vrouwen alsook de mannen. Het Vastendieet. Eerste indruk | Het Vastendieet gaat uit van 2 dagen vasten per week. Op deze dagen krijg je maar heel weinig calorieën binnen. De rest van de week kun je eten zoals je gewend bent. De belofte: afvallen én een betere gezondheid. Het vastendieet bevat een calorieëntelle ... Het 5:2 Vastendieet | Vastendieet Recepten ... . Het vastendieet bevat een calorieënteller en recepten om dit simpele geheim gemakkelijk en smakelijk deel uit te laten maken van je dagelijkse bestaan. Nooit eerder was diëten zo laagdrempelig! Dr. Michael Mosley (1957) werd bekend met zijn bbc-programma's over biologie, gezondheid, het menselijk lichaam, voedsel en vasten. Het 5:2 dieet is een vastendieet dat gedurende twee dagen van de week je calorie-inname drastisch reduceert. De overige 5 da...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Mosley
DIMENSIE
4,90 MB
BESTANDSNAAM
Het vastendieet.pdf

OMSCHRIJVING

Mosley en Spencer introduceren een nieuwe, revolutionaire manier van diëten, waar iedereen over de hele wereld het over heeft. Het is echt zo simpel als het klinkt: vijf dagen in de week mag je eten volgens je normale eetpatroon en twee dagen moet je 'vasten': 500 calorieën per dag voor vrouwen, 600 voor mannen. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat dit dieet er niet alleen voor zorgt dat de kilo's ervan afvliegen, maar ook dat het risico op ziektes als diabetes, hartaandoeningen en kanker daalt. Het vastendieet bevat een calorieënteller en recepten om dit simpele geheim gemakkelijk en smakelijk deel uit te laten maken van je dagelijkse bestaan. Nooit eerder was diëten zo laagdrempelig! Dr. Michael Mosley (1957) werd bekend met zijn bbc-programma's over biologie, gezondheid, het menselijk lichaam, voedsel en vasten. Mimi Spencer (1967) werd bekroond voor haar werk als voedingsjournalist. Zij schrijft voor diverse kranten en bladen zoals The Guardian, Marie Claire en Observer Food Monthly.

Wil je het boek lezen?Het vastendieet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Mosley. Lezen Het vastendieet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN