Een box vol emoties

Een box vol emoties - Stine Jensen | Highergroundnb.org

...ije manier in gesprek over emoties. Er staan vragen op en gedachtes ... Box vol emotiekaarten - Marijke Klompmaker - illustrator ... . Je kunt erover nadenken, over praten en er iets van leren. De box vol emoties sluit goed aan bij het vorig jaar verschenen Alles wat ik voel, maar j "Een boek vol gevoelens en 1 goudvis" is een boek voor kinderen, waarmee ze onder begeleiding van een volwassene mee aan de slag kunnen. Het is met name een boek voor kinderen die niet goed met hun emoties om kunnen gaan, maar ook kinderen die hier niet mee zitten kunnen dit boek heel goed lezen en ermee aan de slag. Stine Jensen en Marijke Klompmaker (o.a. Alles wat ik voel en All ... Kluitman ... . Stine Jensen en Marijke Klompmaker (o.a. Alles wat ik voel en Alles wat was) werken samen aan een prachtig cadeauboek, Troostfilosofie (alle leeftijden), dat in oktober bij uitgeverij Kluitman zal verschijnen. Een box vol emoties van Stine Jensen kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. ISBN 9789020695496. Een Box vol Emoties. Trefwoord(en) emoties gevoelens. Genre informatief. Vanaf 10 jaar. Als zelfstandige aanvulling op Alles wat ik voel werkt Stine Jensen opnieuw rond emoties en gevoelens. Een doos vol kaarten met mooie tekeningen, vragen om over na te denken en interessante spreuken. De spelregels zijn simpel: ... Met de 40 prachtig vormgegeven emotiekaarten in deze box ga je op een speelse en vrije manier in gesprek over emoties. Er staan vragen op en gedachtes. Je kunt erover nadenken, over praten en er iets van leren.De box vol emoties sluit goed aan bij het vorig jaar verschenen Alles wat ik voel, maar je hebt het boek niet nodig om met de kaarten aan de slag te gaan. Met de 40 prachtig vormgegeven emotiekaarten in deze box ga je op een speelse en vrije manier in gesprek over emoties. Er staan vragen op en gedachtes. Je kunt erover nadenken, over praten en er iets van leren. De box vol emoties sluit goed aan bij het vorig jaar verschenen Alles wat ik voel, maar je hebt het boek niet nodig om met de kaarten aan de slag te gaan. Een box vol emoties door Stine Jensen. Naar aanleiding van het boek over emoties verscheen er ook een Emotiebox. Vol met kaarten over schaamte, woede, frustratie, verveling, onzekerheid, trots, etc. Een heel goed middel om in gesprek te k...

INFORMATIE

AUTEUR
Stine Jensen
DIMENSIE
4,28 MB
BESTANDSNAAM
Een box vol emoties.pdf

OMSCHRIJVING

Met de 40 prachtig vormgegeven emotiekaarten in deze box ga je op een speelse en vrije manier in gesprek over emoties. Er staan vragen op en gedachtes. Je kunt erover nadenken, over praten en er iets van leren.De box vol emoties sluit goed aan bij het vorig jaar verschenen Alles wat ik voel, maar je hebt het boek niet nodig om met de kaarten aan de slag te gaan.

Wil je het boek lezen?Een box vol emoties in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stine Jensen. Lezen Een box vol emoties Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN