Diep werk

Diep werk - Cal Newport | Highergroundnb.org

...n in je hoofd bezig bent, ... Met diep werk bedoelt Newport lange tijd diep geconcentreerd werken, zonder afleidingen, aan cognitief uitdagende taken ... Diep Werk - Werken met aandacht in een wereld vol ... ... . Als het je lukt om gedurende een dag meerdere blokken van een uur tot anderhalf uur te werken, leer je sneller en dieper en neemt, volgens Newport, je productiviteit enorm toe evenals je voldoening over je werk. In 'Diep werk' wijst Cal Newport op de noodzaak van geconcentreerd werken om maximaal te kunnen presteren, een vaardigheid die we langzaam zijn kwijtgeraakt. Newport gebruikte de term 'diep werk' voor het eerst op zijn populaire blog. Geen Kindle-apparaat vereist. Download een van de gratis Kindle-apps o ... Diep Werk - Werken in een wereld vol afleiding ... . Newport gebruikte de term 'diep werk' voor het eerst op zijn populaire blog. Geen Kindle-apparaat vereist. Download een van de gratis Kindle-apps om Kindle-boeken te lezen op je smartphone, tablet en computer. Diep Werk bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. In Diep werk wijst Cal Newport op de noodzaak van geconcentreerd werken om maximaal te kunnen presteren, een vaardigheid die we langzaam zijn kwijtgeraakt. Newport gebruikte de term diep werk voor het eerst op zijn populaire blog. Hij raakte een zenuw: Newports artikelen over dit onderwerp werden honderdduizenden keren gelezen en overgenomen....

INFORMATIE

AUTEUR
Cal Newport
DIMENSIE
11,74 MB
BESTANDSNAAM
Diep werk.pdf

OMSCHRIJVING

In "Diep werk' wijst Cal Newport op de noodzaak van geconcentreerd werken om maximaal te kunnen presteren, een vaardigheid die we langzaam zijn kwijtgeraakt. Newport gebruikte de term "diep werk' voor het eerst op zijn populaire blog. Hij raakte een zenuw: Newports artikelen over dit onderwerp werden honderdduizenden keren gelezen en overgenomen.De meeste mensen laten zich gemakkelijk onderbreken en besteden een groot deel van de dag aan oppervlakkige werkzaamheden. Dit boek bevat talloze inspirerende verhalen en praktische adviezen over hoe je je werk anders kunt organiseren om diep werk een vaste plek te geven. Want alleen door iets met volle aandacht te doen, ontwikkel je je denkkracht en bereik je meer in minder tijd.

Wil je het boek lezen?Diep werk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cal Newport. Lezen Diep werk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN