Van geloven naar weten

Van geloven naar weten - Marga Herrewijn | Highergroundnb.org

... niet willen weten, gelovig in (een) 'God', hemel, hel etc ... Marga Herrewijn | Van geloven naar weten | ISBN 9789491886515 ... . of niet gelovig. Maw als dit waar is, dan zijn ook de boeken hier genoemd, 'Buitenaardse Beschaving' waar (echt gebeurd) en Van Homo sapiens naar homo galacticus, samen op weg. Weten en/of geloven - een reeks dubbellezingen . september - november 2006 Beurs van Berlage, Amsterdam . Naar aanleiding van een discussie over evolutie en Intelligent Design is in 2005 de relatie tussen religie en wetenschap op de agenda gekomen. KNAW-president Frits ... Vertalingen in context van "van ... Van geloven naar weten - Home | Facebook ... . KNAW-president Frits ... Vertalingen in context van "van geloven" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Het is niet een kwestie van geloven. Je wilt graag geloven. Acht van de tien mensen die dit tekstje lezen, bestempelen het als een behoorlijk nauwkeurige beschrijving van hun karakter. ... 'Ik weet persoonlijke dingen van jou, die ik onmogelijk weten kan, en daarom heb ik gelijk als ik zeg dat jouw overleden zwager Fred in mijn oor fluistert. Ik denk dat a) dus "niet zeker weten" is, waarmee het verschil met "weten" duidelijk is. Het verschil tussen betekenis b) van geloven en weten is als volgt: b1) Ik weet dat je deur op slot hebt gedaan (ik heb het gezien). b2) Ik geloof dat je de deur op slot hebt gedaan (ik weet dat je nooit tegen mij zou liegen). Van geloven naar weten. De mens van nu staat op het punt van grote transformatie. We laten het Vissentijdperk achter ons en betreden het Watermantijdperk, waarin nieuwe energieën vanuit de kosmos zullen instromen in het bewustzijn van de mens, in de aarde en alles wat erop leeft. Marga Herrewijn omschrijft in deze filosofische, astrologische verhandeling de te verwachten menselijke ......

INFORMATIE

AUTEUR
Marga Herrewijn
DIMENSIE
7,67 MB
BESTANDSNAAM
Van geloven naar weten.pdf

OMSCHRIJVING

De mens van nu staat op het punt van grote transformatie. We laten het Vissentijdperk achter ons en betreden het Watermantijdperk, waarin nieuwe energieën vanuit de kosmos zullen instromen in het bewustzijn van de mens, in de aarde en alles wat erop leeft.Marga Herrewijn omschrijft in deze filosofische, astrologische verhandeling de te verwachten menselijke ontwikkelingen in dit nieuwe tijdperk. Deze inzichten, op zowel persoonlijk als kosmisch vlak, nemen ons mee van oud naar nieuw, van geloven naar weten.Marga bestudeerde filosofie, psychologie, psychosofie, metafysica, esotherie en theosofie. Ze heeft een driejarige opleiding genoten bij de school 'Centrum voor holistische & transpersoonlijke astrologie', onder leiding van Joyce Hoen.

Wil je het boek lezen?Van geloven naar weten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marga Herrewijn. Lezen Van geloven naar weten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN