Superjuffie 4 - Superjuffie in de soep

Superjuffie 4 - Superjuffie in de soep - Janneke Schotveld | Highergroundnb.org

...ijft. Juf Josje en de kinderen besluiten daar iets tegen te doen, maar meester Snor vindt dat helemaal geen goed plan ... Superjuffie op kamp - Anneke Schotveld - VanJufMarjan ... . Superjuffie vliegt de wereld over Het is voorjaar en juf Josje geniet van het gezellige gekwetter van de vogels in haar tuintje. Maar dit keer zitten er wel erg vreemde exemplaren op haar schutting: vijf felgekleurde ara's om precies te zijn! Ze zijn helemaal van de andere kant van de wereld gekomen om haar om hulp te vragen: in hun bos wordt ... Superjuffie 4 - Superjuffie in de soep Janneke Schotveld. Hardcover € 14.50. Superjuffie 1 - Superjuffie! Janne ... bol.com | Superjuffie 5 - Superjuffie in de jungle ... ... ... Superjuffie 4 - Superjuffie in de soep Janneke Schotveld. Hardcover € 14.50. Superjuffie 1 - Superjuffie! Janneke Schotveld. Hardcover € 14.50. Superjuffie 5 - Superjuffie in de jungle Janneke Schotveld. Hardcover € 14.50. Boeken tips. Bekijk de boeken tips voor meer inspiratie. 25-sep-2016 - Deze pin is ontdekt door Joke Klw. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Titel: Superjuffie in de soep Serie: Superjuffie #4 Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf Jaartal: 2014 Bladzijden: 144 Illustrator: Annet Schaap Genre: dierenverhaal, school Leeftijd: 8+ Lees dit boek De leukste plek om een boek te kopen is de (kinder)boekwinkel. Superjuffie 4 - Superjuffie in de soep Janneke Schotveld. Hardcover € 14.50. Superjuffie 6 - Superjuffie op kamp Janneke Schotveld. Hardcover € 14.50. Boeken tips. Bekijk de boeken tips voor meer inspiratie. Leuk voor jezelf of als cadeau, hier vind je alle boeken tips. De biografie van Memphis Depay....

INFORMATIE

AUTEUR
Janneke Schotveld
DIMENSIE
5,30 MB
BESTANDSNAAM
Superjuffie 4 - Superjuffie in de soep.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serieSuperjuffie. Janneke Schotveld, auteur van de Superjuffie-serie, schrijft het Kinderboekenweekgeschenk 2017!Superjuffie in de soep heeft de Pluim van de Nederlandse Kinderjury 2015 gewonnen!Het is al de tweede keer in korte tijd dat er bijna een dier stikt in een stuk plastic dat in de zee drijft. Juf Josje en de kinderen besluiten daar iets tegen te doen, maar meester Snor vindt dat helemaal geen goed plan. Hij vindt dat juf Josje de kinderen te veel opjut, en houdt haar nog beter in de gaten dan anders. Het is vreselijk moeilijk om steeds weer nieuwe smoezen te verzinnen. De dag dat meester Snor haar gaat ontslaan lijkt steeds dichterbij te komen. Ook al is de dreiging groot, Superjuffie vliegt toch weg om een bruinvis in nood te redden. Maar kan ze eigenlijk wel zo lang onder water blijven?Dit boek maakt deel uit van de serie a href="https://www.bol.com/nl/serie/algemeen/superjuffie/9200000047934348/index.html"Superjuffie/a en is geschreven door a href="https://www.bol.com/nl/c/janneke-schotveld/2587763/"Janneke Schotveld/a, auteur van het kinderboekenweekgeschenk 2017.

Wil je het boek lezen?Superjuffie 4 - Superjuffie in de soep in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Janneke Schotveld. Lezen Superjuffie 4 - Superjuffie in de soep Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN