Puber coachkaarten

Puber coachkaarten - Espérance Blaauw | Highergroundnb.org

...arten zijn er ook de Junior Coachkaarten, bedoeld voor kinderen vanaf 6 tot en met 12 jaar ... The Lente Company |Puber Coachkaarten voor pubers van 12 ... ... . Puber coachkaarten 1e druk is een boek van Espérance Blaauw uitgegeven bij Uitgeverij Pica. ISBN 9789491806506 De PuberCoachkaarten bestaan uit 42 aansprekende foto's met prikkelende vragen. Het helpt pubers te verwoorden wie ze zijn, wat hen bijzonder maakt, wat ze nodig hebben om zichzelf te blijven. De Puber Coachkaarten zijn gemaakt met verschillende testpanels van ouders en kinderen, apart en samen, in de klas en thuis. Op deze plek wil ik graag het Helen Parkhurst (Almere), het SGL (Lelystad) en het Lauwer ... begeleiding/ondersteuning : PuberCoachkaarten ... . Op deze plek wil ik graag het Helen Parkhurst (Almere), het SGL (Lelystad) en het Lauwers college (Grijpskerk) bedanken voor hun medewerking. 1 Puber Coachkaarten De PuberCoachkaarten bestaan uit 42 fotokaarten met vragen die pubers helpen om te verwoorden wie ze zijn, wat hen bijzonder maakt en wat ze nodig hebben om zichzelf te blijven. De puber coachkaarten bestaan uit 42 aansprekende foto's met prikkelende open vragen. Het helpt pubers om te ver...

INFORMATIE

AUTEUR
Espérance Blaauw
DIMENSIE
5,38 MB
BESTANDSNAAM
Puber coachkaarten.pdf

OMSCHRIJVING

Puber coachkaarten 1e druk is een boek van Espérance Blaauw uitgegeven bij Uitgeverij Pica. ISBN 9789491806506 De PuberCoachkaarten bestaan uit 42 aansprekende foto’s met prikkelende vragen. Het helpt pubers te verwoorden wie ze zijn, wat hen bijzonder maakt, wat ze nodig hebben om zichzelf te blijven. In de puberteit draait het om het ontdekken wie je bent. Wat je belangrijkvindt, waar je goed in bent, wat je moeilijk vindt en wat je wilt bereiken. De set is ingedeeld in vier categorieën, herkenbaar aan de kleur op de achterzijde van de kaart. De beelden helpen je om te dromen en dagen je uit om eerlijke antwoorden te geven. Die antwoorden maken je bewust van wat je voelt en denkt. Ze geven richting in een tijd waarin het belangrijk is om de juiste keuzes te maken voor de toekomst. De PuberCoachkaarten zijn gemaakt in nauwe samenwerking met pubers, waardoor ze perfect aansluiten bij de taal en de belevingswereld van 12- tot 16-jarigen.

Wil je het boek lezen?Puber coachkaarten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Espérance Blaauw. Lezen Puber coachkaarten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN