De krokodil die niet van water hield

De krokodil die niet van water hield - Gemma Merino | Highergroundnb.org

...om de krokodil niet van water houdt. 10-feb-2016 - Bekijk het bord 'De krokodil die niet van water hield ... De 63 beste afbeeldingen van de krokodil die niet van ... ... .' van 19petra64, dat wordt gevolgd door 157 personen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Krokodil, Water, Regenwoud thema. Ken je het boek De krokodil die niet van water hield?Het is prentenboek van de maand augustus 2016 bij uitgeverij Lemniscaat, en ik maakte een project bij dit boek dat je kunt bestellen bij Kleuteruniversiteit.Net als bij zwemles kunnen de kinderen hierbij een diploma verdienen! De krokodil die niet van water hi ... De 20 beste afbeeldingen van De krokodil die niet van ... ... .Net als bij zwemles kunnen de kinderen hierbij een diploma verdienen! De krokodil die niet van water hield Diem Windels. Loading ... • Trailer • De Club van Sinterklaas - Duration: ... Liedje: Helder Water Bij De Bron | Disney NL - Duration: ... In de aanloop van De Nationale Voorleesdagen (27 januari tot en met 6 februari) bespreek ik de prentenboeken van de Prentenboek top 10. Ik schrijf een recensie en geef er tips bij voor thuis, de opvang, peuterspeelzaal en de klas. Vandaag: De krokodil die niet van water hield van Gemma Merino Ook De krokodil die niet van water hield van Gemma Merino is zo'n boek, waarbij de titel al direct duidelijk maakt wat het grote probleem is. Het verhaal begint traditioneel, met 'Er was eens een kleine krokodil… Die niet van water hield.' Uit tekst en beeld leren we dat de kleine krokodil het écht niet ziet zitten. De Krokodil Die Niet Van Water Hield Kleurplaat. Deze heerlijk afbeelding selecties wat betreft De Krokodil Die Niet Van Water Hield Kleurplaat is beschikbaar voor opslaan. We verkrijgen deze awesome afbeelding van internet en kies de beste voor u. 5-nov-2015 - Bekijk het bord 'de krokodil die niet van water hield' van biancajacobs78, dat wordt gevolgd door 485 personen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Krokodil, Krokodillen, Dierentuindieren. Een verrassend vreemde krokodil...Kleine krokodil is niet zoals zijn broertjes en zusjes. Terwijl zij spartelen, sproeien en sproetsen, blijft hij liever aan de kant. Hij houdt niet van water.Maar hij wil niet onderdoen voor zijn broers en zussen, dus besluit hij het nog één keer te proberen. Hij neemt een grote duik en... komt erachter dat hij helemaal geen krokodil is. 28-apr-2016 - Bekijk het bord "De krokodil die niet van water hield" van lienthewissen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Krokodil, Krokodillen, Water. Gemma Merino - De krokodil die niet van water hield Lemniscaat 2014, 26 bladzijden, illustraties van Gemma Merino, vertaald door L.M. Niskos, 6-Kleine krokodil is niet zoals zijn broertjes en zusjes. Terwijl zij spartelen, sproeien en sproetsen, blijft hij liever aan de kant. Hij houdt niet van water. De krokodil die niet van water hield | ISBN 97...

INFORMATIE

AUTEUR
Gemma Merino
DIMENSIE
12,88 MB
BESTANDSNAAM
De krokodil die niet van water hield.pdf

OMSCHRIJVING

Een verrassend vreemde krokodil...Kleine krokodil is niet zoals zijn broertjes en zusjes. Terwijl zij spartelen, sproeien en sproetsen, blijft hij liever aan de kant. Hij houdt niet van water.Maar hij wil niet onderdoen voor zijn broers en zussen, dus besluit hij het nog één keer te proberen. Hij neemt een grote duik en... komt erachter dat hij helemaal geen krokodil is. Maar een DRAAK!Zoals het een goed prentenboek betaamt, zit er voor de scherpe waarnemer aan het eind nog een mooie grap verborgen die een heel nieuw verhaal in zich draagt.

Wil je het boek lezen?De krokodil die niet van water hield in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gemma Merino. Lezen De krokodil die niet van water hield Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN