De Goldbaum-dynastie

De Goldbaum-dynastie - Natasha Solomons | Highergroundnb.org

...9026351181 Bestel De Goldbaum dynastie van Solomons, Natasha als Paperback voor 21 ... Recensie van De Goldbaum dynastie - Natasha Solomons ... ... .15€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! De Goldbaum-dynastie van Natasha Solomons is een meeslepende familiegeschiedenis, in de traditie van Martha Hall Kelly en Tatiana de Rosnay. 1911. De uit de steenrijke familie Goldbaum afkomstige Greta verruilt tegen haar zin het mondaine Wenen voor druilerig Engeland om te trouwen met haar achterneef Albert. De familie Goldbaum verstevigt op deze manier de familiebanden, want ze weten da ... De Goldbaum-dynastie door Natasha Solomons ... . De familie Goldbaum verstevigt op deze manier de familiebanden, want ze weten dat ze ... Bestel De Goldbaum-dynastie van Natasha Solomons. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd In de nieuwsbrief stonden per abuis verkeerde data voor de lezingen van Bart Wallet. De informatie op de website in inmiddels gecorrigeerd. In het cursusoverzicht staan nu de juiste data: De Goldbaum-dynastie (e-boek) door Natasha Solomons, EAN 9789026351198. Alles over boeken en schrijvers De Goldbaum-dynastie door Natasha Solomons, EAN 9789026351181. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten....

INFORMATIE

AUTEUR
Natasha Solomons
DIMENSIE
5,46 MB
BESTANDSNAAM
De Goldbaum-dynastie.pdf

OMSCHRIJVING

De Goldbaum-dynastie van Natasha Solomons is gebaseerd op een van de rijkste families, de Rothschildts: een familie die zelden in de openbaarheid treedt, maar de machtigste ter wereld is.De Goldbaum-dynastie van Natasha Solomons is een meeslepende familiegeschiedenis, in de traditie van Martha Hall Kelly en Tatiana de Rosnay.De uit de steenrijke familie Goldbaum afkomstige Greta verruilt tegen haar zin het mondaine Wenen voor druilerig Engeland om te trouwen met haar achterneef Albert. De familie Goldbaum verstevigt op deze manier de familiebanden, want ze weten dat ze – omdat ze Joods zijn – altijd buitenstaanders blijven. De familieband is hun grootste kracht.De tegendraadse Greta heeft niets met de zachtmoedige Albert: ze voelt zich eenzaam, maar vindt haar passie in tuinieren. Met toewijding creëert ze een paradijselijke tuin, en ook haar liefde voor Albert komt uiteindelijk tot bloei. Maar zelfs de invloedrijke familie Goldbaum kan de naderende Eerste Wereldoorlog niet tegenhouden. Voor het eerst in tweehonderd jaar komen de Goldbaums recht tegenover elkaar te staan. Greta moet kiezen: het gezin dat ze stichtte, of de familie die ze achterliet.Met De Goldbaum-dynastie schreef Natasha Solomons een meeslepende familiegeschiedenis, gebaseerd op een van de rijkste families ter wereld, de Rothschildts: een familie die zelden in de openbaarheid treedt, maar de machtigste ter wereld is.

Wil je het boek lezen?De Goldbaum-dynastie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Natasha Solomons. Lezen De Goldbaum-dynastie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN