Werkboek Hooggevoeligheid + Mindfulness

Werkboek Hooggevoeligheid + Mindfulness - Carolina Bont | Highergroundnb.org

...eer energie, loslaten van oude patronen, meer levensgeluk en helderder ... Carolina Bont schreef het werkboek Hooggevoeligheid ... ... ... Het Werkboek Hooggevoeligheid & Mindfulness helpt je de kracht van je hooggevoeligheid te ontdekken. Het boek leert je simpelweg hoe je - door middel van mindfulness - je hooggevoeligheid tot een sterke eigenschap kunt maken. Ook laat het boek je creativiteit optimaal tot bloei komen. Kortom, een echte 'must-read' voor hooggevoelige mensen. Werkboek Hooggevoeligheid & Mindfulness Geluk, veerkracht & intuïtie ... Werkboek Hooggevoeligheid & Mindfulness - Carolina Bont ... . Werkboek Hooggevoeligheid & Mindfulness Geluk, veerkracht & intuïtie. Als je hooggevoelig bent, is innerlijke balans vinden in de hectiek van alledag een uitdaging. Hoe kun je beter omgaan met de lastige kanten en meer gebruikmaken van de sterke kanten van je hooggevoeligheid? Dit werkboek helpt je om je kwaliteiten meer te zien en te benutten. Werkboek Hooggevoeligheid & Mindfulness.pdf Carolina Bont "Werkboek Hooggevoeligheid & Mindfulness' van Carolina Bont is het langverwachte vervolg op haar eerdere bestsellers over hooggevoeligheid en hoogsensitiviteit (meer dan 55.000 exemplaren verkocht). Als je hooggevoelig bent, is balans vinden in de hectiek van alledag een extra uitdaging. Vorig jaar zomer deelde ik in een blog hoe ik omga met mijn hooggevoeligheid, en in oktober vertelde ik in Psychologie Magazine over dit onderwerp. Er wordt steeds meer geschreven over dit onderwerp, wat heel nuttig kan zijn. Nieuw is het Werkboek hooggevoeligheid & Mindfulness van Carolina Bont, wat veel praktische handvatten bevat. Werkboek Hooggevoeligheid & Mindfulness. Leren zijn waar je bent Mindfulness is de kunst om in het hier en nu te leven: zo volle-dig mogelijk bewust aanwezig te zijn in wat je doet en ervaart. Dit alles zonder verleden en toekomst te negeren. Je zou het woord mindfulness kunnen vertalen als opmerkzaamheid of aandach- 'Werkboek Hooggevoeligheid & Mindfulness' van Carolina Bont...

INFORMATIE

AUTEUR
Carolina Bont
DIMENSIE
12,85 MB
BESTANDSNAAM
Werkboek Hooggevoeligheid + Mindfulness.pdf

OMSCHRIJVING

'Werkboek Hooggevoeligheid & Mindfulness' van Carolina Bont is het langverwachte vervolg op haar eerdere bestsellers over hooggevoeligheid en hoogsensitiviteit (meer dan 55.000 exemplaren verkocht). Als je hooggevoelig bent, is balans vinden in de hectiek van alledag een extra uitdaging. Dit werkboek helpt om beter om te gaan met de lastige kanten van hooggevoeligheid én optimaal de sterke kanten ervan te gebruiken.Door te oefenen met mindfulness zet je gerichte stappen op weg naar meer innerlijke rust. Zo ontstaat er ruimte om meer te vertrouwen op intuïtie en te genieten van het leven. Daarnaast leer je technieken om je weerbaarheid te vergroten. De energie-uitwisselingen met je omgeving worden duidelijker, waardoor er nieuwe levenskracht vrijkomt.Lezers over eerdere titels:'Een goed, helder en bruikbaar boek met zinvolle tips en adviezen. Hier kun ja wat mee als hoogsensitief persoon.''Wat een fantastisch boek! Praktisch, herkenbaar en direct te gebruiken! Dit wordt mijn lijfboek!''Ik heb veel gelezen over dit onderwerp. Maar dit boek onderscheid zich van andere boeken! Erg waardevol! Ben echt enthousiast!

Wil je het boek lezen?Werkboek Hooggevoeligheid + Mindfulness in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carolina Bont. Lezen Werkboek Hooggevoeligheid + Mindfulness Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN