Harry Hole 11 - De dorst

Harry Hole 11 - De dorst - Jo NesbØ | Highergroundnb.org

...1 Uitgavedatum: 2017 Genre: Thriller Uitgever: Cargo Pagina's: 544 ISBN13: 9789023464792 De politie vindt het lichaam van een vrouw; een Tinder-date werd haar fataal ... Vind de dorst jo nesbo in Boeken op Marktplaats ... . Haar verwondingen wijzen erop dat er een bijzonder agressieve moordenaar aan het werk is, een moordenaar die bij haar thuis op haar wachtte. De bloggers over deze serie. Greet: Ik heb (nog) niet erg veel met Jo Nesbø. Een paar jaar geleden heb ik de eerste Harry Hole gelezen, De Vleermuisman. Dat boek vond ik niet meer dan gemiddeld goed. Nu heb ik wel gehoord dat er in de rest van de serie betere titels zijn. Harry Hole 11 - De dorst. Het is helaas nie ... PDF Download Harry Hole 11 - De dorst | BANK72 PDF ... . Dat boek vond ik niet meer dan gemiddeld goed. Nu heb ik wel gehoord dat er in de rest van de serie betere titels zijn. Harry Hole 11 - De dorst. Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen rotterdam. Voor 15. Gelezen Verzenden. € 4,90 1 jun. '20. Bezoek website 1 jun. '20. Boekenbalie Rotterdam Bezoek website. Jo Nesbø / Harry Hole, Het Pantserhart. De druk van de media wordt steeds groter, en de politie weet dat er maar één man is die deze zaak kan oplossen. Maar Harry Hole weigert terug te keren naar de plek waar hij ooit bijna alles verloor wat hem lief was. Tot hij een verband vindt tussen de moordenaar en de enige zaak die hij niet tot een goed einde bracht. De druk van de media wordt steeds groter, en de politie weet dat er maar één man is die deze zaak kan oplossen. Maar Harry Hole weigert terug te keren naar de plek waar hij ooit bijna alles verloor wat hem lief was. Tot hij een verband vindt tussen de moordenaar en de enige zaak die hij niet tot een goed einde bracht. 7-aug-2017 - Barbara: De dorst was voor mij door de duivelse draai een zalige ontmoeting met Jo Nesbo als thrillerauteur! Nu snel de rest ook lezen! Recensie. Jo Nesbø (Oslo, 29 maart 1960) is een Noors popmuzikant bij de in eigen land zeer bekende band Di Derre, en schrijver van misdaadverhalen en kinderboeken. Het hoofdpersonage van zijn verhalen is de aan drank verslaafde detective Harry Hole. Nesbø heeft economie gestudeerd aan de Norges Handelshøyskole in Bergen.In zijn jeugd speelde hij samen met zijn jongere broer Knut, betaald voetbal ... Harry Hole - De dorst (eBook) Hallo! Op zoek naar een Harry Hole - De dorst-boek geschreven door auteur Jo Nesbo? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! De politie vindt het lichaam van een vrouw; een tinderdate werd haar fataal. De druk van de media wordt steeds groter, en de politie weet dat er maar één man is die deze zaak kan oplossen. Maar Harry Hole weigert terug te keren naar de plek waar hij ooit bijna alles verloor wat hem lief was. Tot hij een verband vindt tussen de moordenaar en de enige zaak die hij niet tot een goed einde bracht....

INFORMATIE

AUTEUR
Jo NesbØ
DIMENSIE
6,81 MB
BESTANDSNAAM
Harry Hole 11 - De dorst.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie Harry Hole. De politie vindt het lichaam van een vrouw; een tinderdate werd haar fataal. Haar verwondingen wijzen erop dat er een bijzonder agressieve moordenaar aan het werk is, een moordenaar die bij haar thuis op haar wachtte.De druk van de media wordt steeds groter, en de politie weet dat er maar één man is die deze zaak kan oplossen. Maar Harry Hole weigert terug te keren naar de plek waar hij ooit bijna alles verloor wat hem lief was. Tot hij een verband vindt tussen de moordenaar en de enige zaak die hij niet tot een goed einde bracht.Wanneer een nieuw slachtoffer wordt gevonden, weet Harry dat er geen weg terug meer is en dat hij zijn aartsvijand opnieuw onder ogen moet zien.

Wil je het boek lezen?Harry Hole 11 - De dorst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jo NesbØ. Lezen Harry Hole 11 - De dorst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN