Durf te gaan!

Durf te gaan! - Marion Lutke | Highergroundnb.org

...dat je volledig in vertrouwen achter je keuze moet gaan staan ... Theatershow: Durf te gaan voor jouw loopbaan — Noorderlink ... . Dat is de enige manier om welbewust een verandering in je leven aan te brengen. We wachten vaak te lang, blijven ... Durf te gaan! Leven met hooggevoeligheid als talent. Marion Lutke; Verkrijgbaar als. Paperback € 14,95. Koop nu voor € 14,95. Uitvoering. Paperback. In winkelmandje. Op verlanglijstje. achterkant. Wat betekent het dat God sommige mensen heeft geschapen met hooggevoeligheid? Theatershow: Durf te gaan voor jouw loopbaan. ... Overweeg jij om een stap te zetten in je loopbaan of be ... Themareizen - Durf te Gaan ... . ... Overweeg jij om een stap te zetten in je loopbaan of ben je als leidinggevende of HR-adviseur betrokken bij mensen die hiermee bezig zijn, dan is deze theatershow een perfecte gelegenheid om hiervoor inspiratie en energie op te doen. Minister Hugo de Jonge roept verpleeghuizen op durf te hebben en weer bezoek te ontvangen. ,,Binnen de regels is veel mogelijk'', aldus De Jonge die wachten met ontvangen van bezoek tot er een ... Stelling: Ik durf weer te gaan sporten in de sportschool ... Nu de sportscholen hun zin lijken te krijgen en eerder open mogen dan gepland, is het aan de sporters zelf....

INFORMATIE

AUTEUR
Marion Lutke
DIMENSIE
7,97 MB
BESTANDSNAAM
Durf te gaan!.pdf

OMSCHRIJVING

Wat betekent het dat God sommige mensen heeft geschapen met hooggevoeligheid? Hoe kun je het niet als een last maar juist als een talent leren zien? Niet minder dan 15 tot 20% van de mensen is hooggevoelig. Deze mensen zijn gevoelig voor prikkels en beleven de wereld heel intens. Er zijn al veel boeken geschreven over hooggevoeligheid en HSP, maar dit is het eerste christelijke boek over dit onderwerp. Ook in dit deel van de Sestra verwerkboeken lees je weer veel praktische vragen, bemoedigingen en tips, zodat het je echt verder helpt.

Wil je het boek lezen?Durf te gaan! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marion Lutke. Lezen Durf te gaan! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN